:

Vilken kommun tillhör Hagsätra?

Innehållsförteckning:

 1. Vilken kommun tillhör Hagsätra?
 2. Vilken stadsdel hör Bandhagen till?
 3. Vilken kommun tillhör Johanneshov?
 4. Vilken kommun tillhör Enskede?
 5. Vilken stadsdel tillhör Gullmarsplan?
 6. Vad ligger Rågsved?
 7. Vilket län tillhör Enskede?
 8. Vilket län tillhör Johanneshov?
 9. Hur är Rågsved?
 10. Vad är Söderort?
 11. Vilken stadsdel tillhör gatan Göteborg?
 12. Vilken stadsdel tillhör Stockholm?
 13. Är Stockholm ett län?
 14. Vilken region tillhör Järna?
 15. Är det farligt i Rågsved?
 16. Vad händer i Rågsved?
 17. Vad räknas som Västerort?
 18. Vad räknas som Norrort?

Vilken kommun tillhör Hagsätra?

En stadsdel i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde.

Vilken stadsdel hör Bandhagen till?

Bandhagen[redigera | redigera wikitext] Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska.

Vilken kommun tillhör Johanneshov?

Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde. Stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör består av stadsdelarna Bandhagen, Enskede gård, Enskedefältet, Gamla Enskede, Hagsätra, Högdalen, Johanneshov, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga. Här ligger också ett av stadens fyra fokusområden; Hagsätra-Rågsved.

Vilken kommun tillhör Enskede?

Stockholm Municipality Enskede-Årsta-Vantör/Municipalities

Vilken stadsdel tillhör Gullmarsplan?

Johanneshov
Johanneshov
KommunområdeSöderort
StadsdelsområdeEnskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde
DistriktEnskede distrikt
Bildad1934

Vad ligger Rågsved?

Rågsved är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun tillhörande stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Hagsätra, Högdalen, Fagersjö samt till Huddinge kommun i söder.

Vilket län tillhör Enskede?

Enskede distrikt
LandsdelSvealand
LandskapSödermanland
LänStockholms län
KommunStockholms kommun
Enskede distrikts läge på kartan

Vilket län tillhör Johanneshov?

Johanneshov
Johanneshov
Landareal127 hektar
Smeknamn121
PostortJohanneshov
LandskapSödermanland

Hur är Rågsved?

Rågsved är inte bara slum, getto, utan Rågsved är verkligen ett ställe för alla. Vi har musiker, fotbollsspelare, ingenjörer, basketspelare, läkare. Det är inte bara kriminella som bor här. Det är också människor som gör bra saker, men de får ingen uppmärksamhet.

Vad är Söderort?

Söderort är den del av Stockholms kommun som ligger söder om Stockholms innerstad. Till Söderort hör alla femtiotvå stadsdelar som ligger söder om Mälaren-Årstaviken-Hammarbyleden (utom Södra Hammarbyhamnen som räknas till Stockholms innerstad).

Vilken stadsdel tillhör gatan Göteborg?

Socialförvaltningen Sydväst är en hopslagning av stadsdelarna Västra Göteborg och Askim-Frölunda-Högsbo. När du söker på vilken gata som tillhör en viss stadsdel och får träff på Västra Göteborg eller Askim-Frölunda-Högsbo betyder det att adressen numera tillhör socialförvaltningen Sydväst.

Vilken stadsdel tillhör Stockholm?

Stadsdelsområden
StadsdelsområdeFolkmängd 2012-12-31Folkmängd 2016-12-31
Södermalm127 742128 684
Enskede-Årsta-Vantör93 54497 993
Hägersten-Liljeholmen78 82687 026
Norrmalm68 45670 263

Är Stockholm ett län?

Stockholms län är ett av Sveriges län. Det är beläget i östra Svealand och har Sveriges huvudstad Stockholm som residensstad.

Vilken region tillhör Järna?

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad.

Är det farligt i Rågsved?

Året inleddes med flera skottlossningar. Nu hamnar Hagsätra och Rågsved på polisens lista över de mest utsatta områdena i Sverige. Men de Rågsvedsbor som vi talar med tycker att området är lugnt.

Vad händer i Rågsved?

Man i 30-årsåldern skjuten i Rågsved – fem gripna En man i 30-årsåldern har skjutits i ett bostadsområde i Rågsved. Fyra personer är nu gripna. Tre misstänkta för mordförsök och en fjärde för medhjälp.

Vad räknas som Västerort?

Västerort är den del av Stockholms kommun som ligger väster och nordväst om innerstaden. Här ingår Bromma, Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista samt Spånga-Tensta stadsdelsområde.

Vad räknas som Norrort?

Norrort är ett område i Storstockholm, norr om Stockholms kommun. Det är, till skillnad från Västerort och Söderort, ingen exakt avgränsad administrativ eller statistisk enhet. Normalt räknas några norr om Stockholm belägna kommuner, som Danderyd, Sollentuna, Upplands Väsby och Täby in i begreppet.