:

När stänger Otto Glass i Åhus?

Innehållsförteckning:

  1. När stänger Otto Glass i Åhus?
  2. Vem äger OttoGlass?
  3. Vilken var den första GB glassen?
  4. Vilken är den äldsta GB glassen?
  5. När kom GB glass?
  6. När kom Nogger glassen?
  7. Vilken glass har minst socker?

När stänger Otto Glass i Åhus?

Den 30/8 stänger vi för säsongen!

Vem äger OttoGlass?

VD för OttoGlass i Åhus AB är Elof Albrektsson och styrelseordförande är Otto Albrektsson.

Vilken var den första GB glassen?

Under Stockholmsutställningen 1930 introducerades den svalkande nyheten och 1935 kom Puckpinne och Puckstång, de första svenska glasspinnarna, tillverkade av Mjölk Centralen (som senare blev GB).

Vilken är den äldsta GB glassen?

88 Pink: Sveriges äldsta glass från 1964 firar 50 år med jubileumssmak! En lekfull blandning av jordgubbs- och vaniljglass som täcks av ett klassiskt 88:an-överdrag av karamelliserade hasselnötter.

När kom GB glass?

Glass för alla. Vi bildades redan 1942, när Mjölkcentralen tillsammans med Choklad-Thule köpte in Alaska-Glass. Det var då vi fick namnet Glace-Bolaget AB. Idag är vi ungefär 500 anställda och vi är fördelade mellan fabriken, huvudkontoret, våra olika fryslager och säljkontoren.

När kom Nogger glassen?

Nogger – på topplistan sedan 1978. I slutet av 1970-talet började GB Glace utveckla glassar som var mer godisbetonade än förut.

Vilken glass har minst socker?

Nick's utmanar glassmarknaden med en revolutionerande glass som innehåller endast en fjärdedel av kalorierna jämfört med marknadsledande varumärken. Nick's nya lansering är den första och hittills enda kalorisnåla glass som är utan tillsatt socker och som smakar som riktigt gräddig glass ska smaka.