:

Hur köper man bussbiljett Länstrafiken?

Innehållsförteckning:

 1. Hur köper man bussbiljett Länstrafiken?
 2. Vad kostar busskort i Umeå?
 3. Hur visar man biljetten på bussen?
 4. Hur betalar man buss i Örebro?
 5. Vad kostar ett månadskort på buss?
 6. Vad kostar ett busskort?
 7. Hur betalar man med reskassa på bussen?
 8. Hur betalar man på bussen i Coronatider Skånetrafiken?
 9. Hur betalar man på en buss?
 10. Hur betalar man på bussen Corona?
 11. Kan man använda reskassa på bussen?
 12. Hur Blippar man på bussen Corona?
 13. Hur betalar man på bussen Skånetrafiken?

Hur köper man bussbiljett Länstrafiken?

Du kan köpa din bussbiljett i vår app, på någon av våra busstationer, via vår webbshop samt med konto- eller kreditkort på bussen. Under Coronapandemin gäller speciella restriktioner och regler för dig som ska åka buss med oss.

Vad kostar busskort i Umeå?

Biljetter och priser
FÖRKÖPOMBORDPRIS
Enkelbiljett 4 1 tim övergång. Även betalning i biljettautomater eller via appen "Ultra - Umeå lokaltrafik".28 kr38 kr
Rabattkort 1 Laddas med valfritt antal resor: 6 till 40 st.21 kr27 kr
Periodkort 1
30 dagar 60 dagar2 90 dagar2 120 dagar25kr 1 5 kr600 kr

Hur visar man biljetten på bussen?

Den biljett du köpt ser du direkt i appen. På biljetten ser du hur länge den är giltig för resa och/eller övergång. Biljetten måste köpas innan du går ombord på bussen. Biljetten kan köpas med manuell aktivering eller direkt aktivering vid köptillfället.

Hur betalar man buss i Örebro?

Vi har kontantfritt på våra bussar. Alla köp ombord på bussen måste genomföras med bankkort eller med reskassa. Du kan köpa alla våra enkel- och periodbiljetter ombord på bussen.

Vad kostar ett månadskort på buss?

Den är giltig i 30 dagar från första validering ombord på bussen och kostar 240 kr. Observera att periodkort zon inte gäller för delbetalning.

Vad kostar ett busskort?

Resekortet. Om du vill åka med ett resekort behöver du köpa ett grönt kort vid första köpet. Kortet kostar 30 kronor och biljetten laddas sen på kortet.

Hur betalar man med reskassa på bussen?

Reskassa innebär att du laddar en summa på ditt Resekort och reser upp beloppet genom att köpa enkelbiljetter. Om du väljer att köpa enkelbiljetter med reskassa betalar du ett förköpspris. Då blir biljetten billigare jämfört med om du köper enkelbiljett ombord på bussen med bankkort.

Hur betalar man på bussen i Coronatider Skånetrafiken?

Bankkort fungerar för köp och laddning hos kundcenter, serviceombud och på Regionbuss. Har du en smartphone kan du köpa en biljett direkt i vår app.

Hur betalar man på en buss?

Genom att blippa betalkortet i spärren eller på bussen köper man en biljett som är giltig i 75 minuter. Resenären väljer själv om hen vill blippa plastkortet eller sin digitala plånbok som Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Hur betalar man på bussen Corona?

Giltig biljett behövs fortfarande Just nu går det inte att köpa biljett ombord på vissa av våra bussar med betalkort, blippa 10-resors eller använda reskassa laddad på ett UL-kort, eftersom platsen runt föraren är avstängd. Uppfattningen att det är ”gratis” att åka buss stämmer inte, giltig biljett krävs fortfarande.

Kan man använda reskassa på bussen?

Från och med 28 oktober måste man ha blippat SL-kortet innan man stiger ombord på bussen för att kunna resa med reskassan. Det betyder att det i nuläget inte går att använda reskassan för biljettköp på bussarna. ... Andra sätt att köpa biljett är i SL-appen, biljettautomat, spärrluckan eller ombud.

Hur Blippar man på bussen Corona?

Genom att blippa betalkortet i spärren eller på bussen köper man en biljett som är giltig i 75 minuter. Resenären väljer själv om hen vill blippa plastkortet eller sin digitala plånbok som Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Hur betalar man på bussen Skånetrafiken?

Kunder som inte vill använda våra digitala kanaler kan enkelt ”blippa” sitt kontaktlösa betalkort och betala för en enkel resa i stadsbusstrafiken. Kunder som kopplat sitt Skånetrafiken-kort till en kontotjänst, kommer kunna blippa kortet på stadsbussen och betala via valt betalsätt för den aktuella tjänsten.