:

Hur värderar Pantbanken smycken?

Innehållsförteckning:

  1. Hur värderar Pantbanken smycken?
  2. Var kan man få sina smycken värderade?
  3. Vad köper pantbanken?
  4. Var ska jag sälja mitt guld?

Hur värderar Pantbanken smycken?

Hur värderar jag mitt föremål? Alla våra Pantbanker erbjuder fri värdering av dina värdeföremål. Oavsett om du lämnar in det hos oss eller bara vill veta värdet, så kostar det ingenting att få ett muntligt utlåtande om belåningsvärdet, hos Pantbanken.

Var kan man få sina smycken värderade?

Värdering hos Sefina är helt fri och du binder inte upp dig på någonting. Du behöver inte låna på dina smycken om du inte vill, men om du så önskar hjälper vi dig gärna att låna på dina smycken. Läs mer om hur det går till att låna pengar här.

Vad köper pantbanken?

Pantbanken kan vi värdera och belåna det mesta som har ett andrahandsvärde. Även om smycken och guld i olika former är det vanligaste vi får in, så är det långt ifrån det enda. Våra kunder kommer till oss med allt från klockor och konst till väskor och vattenskotrar.

Var ska jag sälja mitt guld?

Vill man sälja guldet för att köpa nytt guld kan det löna sig att lämna in guldet hos en guldsmed. En stor aktör är Guldkedjespecialisten som har två butiker i Stockholm. De ger 11 november 150 kr/gram för arton karats guld direkt i butiken för den som kan legitimera sig.