:

Hur mycket kostar det att hyra en skåpbil?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att hyra en skåpbil?
  2. Var kan man hyra en bil?
  3. Vad kostar det per mil att hyra bil?
  4. Var är det billigast att hyra bil?
  5. Vad kostar det att långtidshyra en bil?
  6. Hur länge kan man hyra en bil?
  7. Vad kostar det att hyra bil i två veckor?
  8. Hur stor är en lätt lastbil?
  9. Vad kostar de att hyra en bil?
  10. Vad kostar det att hyra bil 1 månad?

Hur mycket kostar det att hyra en skåpbil?

Priser släp
SläpKorttid 0-4 hVeckohyra
Släp med kåpa 4,5 kbm249:-1959:-
Släp med kåpa 6,5 kbm299:-2509:-
Skåpsläp 9 kbm/11 kbm349:-2729:-
Transportsläp-Bil*479:-3419:-

Var kan man hyra en bil?

Circle K biluthyrning Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Du bokar prisvärda bilar, släp och lastbilar enkelt via vår bokningssida. Att hyra bil har aldrig varit enklare!

Vad kostar det per mil att hyra bil?

Det varierar beroende på vilken bilgrupp du hyr från. För småbilar upp till Volvo V40 kostar det 1 krona per kilometer, exklusive moms. Vid hyra av Volvo V60 eller större kostar det 1,50 kronor per kilometer, exklusive moms.

Var är det billigast att hyra bil?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste hyrbilarna i Sverige hos Keddy By Europcar, addCar, Green Motion, National, MABI, Thrifty, Enterprise och Alamo via Biluthyrning.nu. Det är oftast billigare att hyra bilen i Stockholm än vid flygplatsen.

Vad kostar det att långtidshyra en bil?

De är alla biluthyrningsfirmor och har långtidshyra utan bindningstid i sitt utbud. Priserna per månad för långtidsuthyrning startar på cirka 5000 kronor upp till drygt 20000 kronor.

Hur länge kan man hyra en bil?

När det handlar om semester är det vanligtvis den längre perioden som man väljer att hyra, gäller det vardagliga ärenden eller tillfälliga situationer brukar det räcka med att man hyr bilen en dag, eller till och med bara någon eller några timmar innan man återlämnar den.

Vad kostar det att hyra bil i två veckor?

Hertz hade de billigaste erbjudandena. Ungefär 800 kronor skulle weekendresan kosta, medan veckan hade en prislapp på cirka 2 700 kronor. Konkurrenten Sixt erbjöd ungefär samma priser, plus några hundralappar. Avis, Rent-a-wreck, OKQ8, Statoil och Mabi tog mellan 4- och 5 000 för båda resorna.

Hur stor är en lätt lastbil?

B – Personbil och lätt lastbil Med körkortsbehörigheten B får du bland annat köra personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på högst 3 500 kg. släpets totalvikt inte är mer än 750 kg.

Vad kostar de att hyra en bil?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Sverige? En hyrbil i Sverige kostar i genomsnitt 3 165 kr per vecka (452 kr per dag).

Vad kostar det att hyra bil 1 månad?

De är alla biluthyrningsfirmor och har långtidshyra utan bindningstid i sitt utbud. Priserna per månad för långtidsuthyrning startar på cirka 5000 kronor upp till drygt 20000 kronor.