:

Var kan man lämna kläder i Luleå?

Innehållsförteckning:

 1. Var kan man lämna kläder i Luleå?
 2. Vart kan man lämna begagnade kläder?
 3. Var kan jag lämna möbler?
 4. Hur många Kronans Apotek finns i Sverige?
 5. Vem äger apoteken i Sverige?
 6. Kan man lämna kläder till Myrorna?
 7. Vart kan man lämna in gamla kläder?
 8. Var kan jag lämna gamla böcker?
 9. Vart kan jag lämna kläder?

Var kan man lämna kläder i Luleå?

Här kan du lämna in dina gamla kläder
 • Kronan återvinningscentralen. ...
 • Röda Korset, second hand butiken i Luleå. ...
 • H&M: tar emot kläder i insamlingsboxar från alla märken i alla sina butiker. ...
 • Kapp Ahl: Tar emot kläder från alla märken i butiken. ...
 • Lindex: Tar emot en mindre mängd kläder från alla märken i butiken.

Vart kan man lämna begagnade kläder?

Röda Korset Second Hand tar tacksamt emot hela och rena kläder, möbler och prylar som vi kan sälja vidare. När en gåva lämnas in till oss säljs den i vår butik, och överskottet från försäljningen går till Röda Korsets verksamhet.

Var kan jag lämna möbler?

På många återvinningscentraler finns idag återbruk eller kretsloppsparker där du kan lämna in dina möbler eller andra prylar som kan återanvändas. Kanske finns det möjlighet att lämna prylar i närheten av boendet i form av en prylhylla eller liknande.

Hur många Kronans Apotek finns i Sverige?

Kronans Apotek AB är tredje största apotekskedjan i Sverige med över 325 apotek och mer än 2600 medarbetare. Kronans Apotek AB har cirka 18 procents marknadsandel och en kundklubb med drygt 2,5 miljoner kundklubbsmedlemmar.

Vem äger apoteken i Sverige?

Utöver svensk rätt och tillämpliga svenska och internationella regler ligger statens ägarpolicy och ägaranvisning till grund för vår bolagsstyrning. Apoteket ägs av staten som äger samtliga aktier i bolaget. Till grund för Apotekets bolagsstyrning ligger svensk rätt och tillämpliga svenska och internationella regler.

Kan man lämna kläder till Myrorna?

Myrorna bedriver insamling i butik – båda våra egna och i våra samarbetspartners butiker, på våra gåvomottagningar och via andra samarbetspartners, via klädboxar på återvinningsstationer eller i fastighetsnära lägen eller på återvinningscentraler. Vi tar emot ny och begagnad textil, prylar och möbler.

Vart kan man lämna in gamla kläder?

Fyll en eller flera påsar och lämna i en KappAhl- eller Newbiebutik. Vi tar emot kläder, skor, accessoarer och hemtextilier, så länge de är hela och rena. Är de mycket slitna, smutsiga eller trasiga får de gärna lämnas på en återvinningsstation, så kommer det till användning på andra sätt.

Var kan jag lämna gamla böcker?

Kan man slänga gamla böcker i pappersåtervinningen? Böcker med mjuka pärmar kan du lämna till pappersåtervinning tillsammans med gamla tidningar och returpapper. Enstaka böcker med hårda pärmar räknas som restavfall. Har du många böcker med hårda pärmar lämnar du dem på återvinningscentralen, som brännbart grovavfall.

Vart kan jag lämna kläder?

Röda Korset Second Hand tar tacksamt emot hela och rena kläder, möbler och prylar som vi kan sälja vidare. När en gåva lämnas in till oss säljs den i vår butik, och överskottet från försäljningen går till Röda Korsets verksamhet.