:

Vad kostar vägassistans?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar vägassistans?
  2. Vad kostar vägassistans utan försäkring?
  3. Vad kostar det att få sin bil bärgad?
  4. Vad kostar Volvo Assistans?

Vad kostar vägassistans?

Självrisken kan variera men ligger oftast mellan 1000-1500kr och täcker då vanligtvis bärgning till närmaste lämpliga verkstad. Förutom bärgning brukar den även täcka billigaste färdsätt hem för de som är i bilen. Räddningsförsäkring ingår i den vanliga bilförsäkringen om man har minst delkasko (halvförsäkring).

Vad kostar vägassistans utan försäkring?

Teckna Assistancekårens Väghjälp för snabb hjälp på vägen utan självrisk hela vintern och över nästa års sommarsemester, nu från 325 kr/år (ord pris 425 kr/år). Ring 020-912 912 oavsett problem på vägen, bärgning, låsöppning, bränslebrist, punktering, starthjälp och feltankning.

Vad kostar det att få sin bil bärgad?

Bärgningen blir i de allra flesta fall kostnadsfri för bilägaren. Kostnaden beror på hur fordonet är försäkrat och vad man har för någon väghjälp eller tilläggsförsäkring med. Det är också stor betydelse vad som egentligen har hänt.

Vad kostar Volvo Assistans?

Volvo Assistans ingår som en del av servicen om du servar din bil på en verkstad som är auktoriserad av Volvo och du betalar inget extra för den. Volvo Assistans gäller i 12 månader och förnyas automatiskt när du servar bilen.