:

Kan jag behålla mitt telefonnummer?

Innehållsförteckning:

 1. Kan jag behålla mitt telefonnummer?
 2. Vad är mitt telefonnummer hallon?
 3. Hur kan jag se mitt telefonnummer Iphone?
 4. Vad kostar det att flytta mobilnummer?
 5. Vem äger mitt telefonnummer?
 6. Varför funkar inte mitt telefonnummer?
 7. Hur kommer man i kontakt med hallon?
 8. Hur får jag reda på mitt nummer Comviq?
 9. Hur kan jag hitta ett telefonnummer?
 10. Hur får jag reda på mitt mobilnummer?
 11. Hur kan jag se hur mycket pengar jag har på mobilen?
 12. Kan man flytta nummer från kontantkort?
 13. Hur flyttar man mobilabonnemang?
 14. Vilka telefonnummer är lediga?
 15. Hur Porterar man nummer?
 16. Varför tutar det upptaget?
 17. Varför går det inte att ringa till min mobil?

Kan jag behålla mitt telefonnummer?

Kan jag behålla mitt telefonnummer när jag byter operatör? Du kan ta med dig ditt telefonnummer när du byter operatör. Du kan dock inte ta med ditt fasta telefonnummer i samband med flytt till ett annat riktnummerområde. En operatör är enligt lag skyldig att lämna ifrån sig ett nummer till en annan operatör.

Vad är mitt telefonnummer hallon?

Men om du loggar in på "Mina Sidor" på vår hemsida så står ditt telefonnummer där!

Hur kan jag se mitt telefonnummer Iphone?

Peka först på Inställningar (1), scrolla en liten bit ned i listan och välj alternativet Telefon (2). 2. Högst upp finns sedan rubriken Mitt nummer, där du ser just ditt eget telefonnummer.

Vad kostar det att flytta mobilnummer?

När du ska flytta ditt telefonnummer till en annan operatör är din tidigare operatör skyldig att kostnadsfritt lämna över numret - portera - till din nya operatör även om du har bindnings- och/eller uppsägningstid kvar hos din tidigare operatör.

Vem äger mitt telefonnummer?

Om ni däremot inte är överens kan ni kontakta operatören och höra er för vem de har registrerat som innehavare av telefonnumret.

Varför funkar inte mitt telefonnummer?

Kontrollera SIM-kortet: Om du använder en enhet med flera SIM-kort kontrollerar du att samtal och data är aktiverat på samma SIM-kort. Kontrollera Android-versionen: Chattfunktioner fungerar bara med Android 5.0 eller senare. Visa vilken Android-version du har.

Hur kommer man i kontakt med hallon?

Chatta med oss helgfria vardagar 09.00 - 16.00. Använd länken: https://support.hallon.se/hc/sv/requests/new för att chatta med oss. Du kan även skicka en förfrågan genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Hur får jag reda på mitt nummer Comviq?

Abonnemang - Fastpris
 1. Dolt nummer: #31# före det telefonnummer du ska ringa.
 2. Aktivera telefonsvarare: *114# sedan lur. Ring sedan 222 från din mobiltelefon och följ instruktionerna.
 3. Hitta ditt IMEI nr.: *#06#
 4. Ringa från utlandet: 100 + landskod och nr utan första nollan # lur.
 5. Hitta ditt telefonnummer: *116# Lur.

Hur kan jag hitta ett telefonnummer?

Mobiltelenummer från alla operatörer kan sökas gratis på den webbaserade nummerupplysningen hitta.se, som öppnar idag. Sökningen sker parallellt bland privatpersoner och företag. Med hjälp av två sökfält kan användaren söka efter namn, telefonnummer, adress, platser på karta eller mobiltelefonnummer.

Hur får jag reda på mitt mobilnummer?

Metod 3: Se ditt eget nummer i en Android-telefon (Samsung, Sony, Huawei, Motorola m. fl.)
 1. Börja med att peka på Inställningar (1) och scrolla längst ned i botten. ...
 2. Peka på Status (1) och välj Status för SIM-kort (2).
 3. Under rubriken Mitt telefonnummer (eller liknande text) bör du därefter se ditt telefonnummer.

Hur kan jag se hur mycket pengar jag har på mobilen?

Kolla saldot i operatörens app Ett tredje sätt att kolla saldot på kontantkortet är att gå via operatörens app. Du laddar då ner appen till din mobiltelefon och loggar in på ditt eget konto. Om du har en Iphone hittar du appen i App Store och om du har en Android-mobil finns den i Google Play.

Kan man flytta nummer från kontantkort?

Ja, du kan behålla ditt nummer när du byter kontantkort. När du byter från en operatör till en annan kontaktar denne din gamla operatör och meddelar att du önskar att flytta ditt nummer. Den operatör du flyttar från får inte ta ut någon avgift för detta och det är oftast kostnadsfritt hos den operatör du flyttar till.

Hur flyttar man mobilabonnemang?

Du flyttar enklast över ditt nummer till en annan operatör i samband att du tecknar ett nytt mobilabonnemang eller köper ett kontantkort. På operatörens hemsida kan du ange att du vill ta med ditt nuvarande nummer. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att få hjälp att flytta numret.

Vilka telefonnummer är lediga?

Du kan ju testa att söka på Hitta/Eniro eller ringa/SMSa numret. Om du inte får något svar eller om det verkar som att det inte används kan du kontakta operatören numret tillhör för att se över om det gå att sätta upp ett abonnemang/kontantkort med det numret.

Hur Porterar man nummer?

När numret lämnats över från din tidigare operatör ska din nya operatör koppla in numret inom en arbetsdag. Exempel: Om du beställer nummerflytt på torsdagen, räknas fredagen som dag 1, måndagen och tisdagen som dag 2 och 3, och numret porteras natten till den fjärde dagen - onsdagen.

Varför tutar det upptaget?

Aktivera Samtal väntar för Android Klicka på Mer. Välj Inställningar. Klicka på Fler inställningar/Kompletterande tjänster. Aktivera Samtal väntar.

Varför går det inte att ringa till min mobil?

Prova att starta om din telefon eller att sätta den i flygplansläge och sedan tillbaka igen. Det gör man för att telefonen ska uppdateras mot nätet. Har du provat SIM-kortet i någon annan telefon och det fungerade då vet du att det är telefonen som är trasig och behöver lagas eller bytas ut.