:

När öppnade hotellet i Ullared?

Innehållsförteckning:

 1. När öppnade hotellet i Ullared?
 2. Hur mycket kostar det på Ullared?
 3. Kan man hyra husvagn på Ullared?
 4. Vad kostar det att bo på motellet i Ullared?
 5. Får man ha hund på Gekås hotell?
 6. Vilket år byggdes hotellet i Ullared?
 7. Vad byggs i Ullared?
 8. Hur mycket säljer Gekås per dag?
 9. Hur många bäddar har Gekåsbyn?
 10. Får man ha hund på Ullared?
 11. Hur gammalt är Ullared?
 12. När invigdes sportbaren i Ullared?
 13. Vem bygger hotellet i Ullared?
 14. Hur mycket säljer Ullared per år?
 15. Hur mycket omsätter Gekås?

När öppnade hotellet i Ullared?

Byggstart för Gekås andra hotell Gekås Ullared satsar stort för att möta efterfrågan på shoppingnära boende. I september 2020 påbörjas byggnationen av ett nytt hotell med 154 rum, bara 250 meter från varuhuset.

Hur mycket kostar det på Ullared?

Enligt Ullareds hemsida spenderar den genomsnittliga kunden 3.300 kronor och åker alltså kronor för ett besök. Det innebär att totalkostnaden för en shoppingkasse på Gekås Ullared uppgår till 5.070 kronor. Samma shoppingkasse kostar 3651 kronor på nätet exklusive fraktkostnad.

Kan man hyra husvagn på Ullared?

Hyr husvagn kring Ullared - Hitta den perfekta husvagnen idag! – Housecar.se.

Vad kostar det att bo på motellet i Ullared?

Ge dig själv en god natts sömn på Motellet i samband med ditt shoppingbesök. Från 495:-/natt för 2 personer inkl. frukostbuffé på Hotellet.

Får man ha hund på Gekås hotell?

I hundstugan är husdjur välkomna. Hundstugan är en stuga anpassad för fyra personer på 20 m². I allrummet finns bäddsoffa med enklare komfort för två personer och i sovrummet finns en våningssäng för två personer. På framsidan är en liten altan under tak med utemöbler.

Vilket år byggdes hotellet i Ullared?

Gekås Ullared 2001 köpte Gekås upp Ullareds Camping och i dag har de camping, motell och hotell. Hotellet startades upp 2013 och har 112 rum.

Vad byggs i Ullared?

Gekås Ullared satsar stort för att möta efterfrågan på shoppingnära boende. Nu påbörjas byggnationen av ett nytt hotell med 154 rum, bara 250 meter från varuhuset. ”Jag räknar med att våra första gäster kan checka in till hösten 2022”, säger vd Boris Lennerhov.

Hur mycket säljer Gekås per dag?

Det nya rekordet lyder på 37,3 miljoner SEK på en dag, vilket slog ut det tidigare rekordet på 35,3 miljoner som sattes den 10 oktober 2015. Den blev det besöksrekord då hela 28 900 kunder besökte varuhuset. Gekås har upp till 1 800 anställda under högsäsong.

Hur många bäddar har Gekåsbyn?

Här finns 112 rum, frukostmatsal, och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Rummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Här finns det gott om plats för såväl umgänge som shoppingkassar.

Får man ha hund på Ullared?

Lämnar man hunden hos oss kan man shoppa i varuhuset i lugn och ro, säger Eva och tillägger att det också är straffbart att lämna sina djur ensamma i bilen, man kan böter och djurförbud. -99 procent av de som haft sin hund hos oss under sitt besök till Gekås Ullared säger att det är värt vartenda öre.

Hur gammalt är Ullared?

Göran Karlsson grundade Gekås Ullared 1963. Varuhuset fick sitt namn efter hans initialer, GeKås. Under 28 år byggde Göran Karlsson upp och ledde företaget som idag är Sveriges- och Skandinaviens största varuhus.

När invigdes sportbaren i Ullared?

Nu på lördag 13 oktober inviger vi på Skandinaviens största varuhus vår efterlängtade sportbar, mitt inne i shoppingvimlet. Invigningen kommer att genomföras av Kjell och hans shoppingglada fru Rose-Marie, paret som blev rikskändisar i och med realityserien Ullared.

Vem bygger hotellet i Ullared?

Gekås Ullareds nya hotell har byggstart i september 2020 och man räknas med att kunna ta emot de första övernattande gästerna till hösten 2022. Hotellet kommer att uppföras av MTA Bygg & Anläggning, en lokal aktör med säte i Halmstad och verksamhet i både Halland och Skåne.

Hur mycket säljer Ullared per år?

Rekordår. 2019 besöktes Gekås av 4,9 miljoner kunder och tillsammans handlade de för 5,6 miljarder kronor.

Hur mycket omsätter Gekås?

4,055 miljarder SEK (2017) Gekås/Revenue