:

Vilken färja är bäst till Polen?

Innehållsförteckning:

 1. Vilken färja är bäst till Polen?
 2. Hur lång tid tar färjan Trelleborg travemunde?
 3. Hur lång tid tar båten från Ystad till Polen?
 4. Vad krävs för att få åka till Polen?
 5. Kan man åka färja till Polen?
 6. Hur lång tid tar färjan mellan Trelleborg Rostock?
 7. Hur lång tid tar färjan Trelleborg Sassnitz?
 8. Får man åka till Polen?
 9. Vart går båtarna från Ystad?
 10. Vad kostar färjan Rödby Puttgarden?
 11. Hur lång tid tar det att flyga till Polen?
 12. Vilken test till Polen?
 13. Hur lång tid tar det med färja till Polen?

Vilken färja är bäst till Polen?

När du ska resa till Polen rekommenderas att du tar färjan
 • Karlskrona-Gdynia.
 • Ystad-Swinoujscie.
 • Trelleborg-Swinoujscie.
 • Nynäshamn-Gdansk.

Hur lång tid tar färjan Trelleborg travemunde?

Trelleborg Travemünde-rutten går mellan Sverige och Tyskland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, TT Line. Färjor avgår upp till 21 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar.

Hur lång tid tar båten från Ystad till Polen?

Ystad Swinoujscie-rutten går mellan Sverige och Polen och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Polferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 6 timmar 5 minuter när Unity Line servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 6 timmar 30 minuter.

Vad krävs för att få åka till Polen?

Följande typer av test för covid-19 är godkända: antigentest och PCR-test. Resenärer från länder utanför EES- och Schengenområdet samt Turkiet: 10 dagars karantän gäller personer som kommer till Polen från länder utanför EES- och Schengenområdet samt Turkiet.

Kan man åka färja till Polen?

Vi har upp till 10 avgångar till Polen per vecka. Polen som semesterland lockar fler och fler. Boka en bilsemester söderut och upptäck nya favoriter! Ta färjan enkelt och smidigt från Trelleborg till Świnoujście.

Hur lång tid tar färjan mellan Trelleborg Rostock?

Till denna livs levande Hansastad tar du dig med vår linje Trelleborg-Rostock. Hit kommer du på bara sex timmar och väl framme har du hela Tyskland och Europa lättillgängligt framför dig. Ombord kopplar ni av och umgås, äter en bit mat eller bokar en hytt och vilar upp er inför semesterveckan!

Hur lång tid tar färjan Trelleborg Sassnitz?

Exakt hur mycket det kostar att resa mellan Trelleborg och Sassnitz beror lite på vilket rederi du väljer för att göra detta, men själva resan tar bara kring 4 timmar, så det är en betydligt snabbare överfart det rör sig om när man jämför med en del andra, liknande färjerutter.

Får man åka till Polen?

Internationella flygningar till och från Polen är tillåtna. Inrikesflygningar inom Polen är också tillåtna. Följande restriktioner gäller för alla flygningar: alla passagerare måste bära ansiktsskydd under hela flygningen.

Vart går båtarna från Ystad?

Med FRS kommer du från pittoreska Ystad i Skåne fram till Sassnitz på natursköna ön Rügen på bara 2,5 timmar. Katamaranen har plats för upp emot 700 personer, fördelade på två våningar och tar 210 bilar. Ombord på skeppet finns såväl en restaurang som olika butiker. Rederiets hemsida hittar du här.

Vad kostar färjan Rödby Puttgarden?

*Du betalar från SEK 855:- och får tillbaka en värdekupong på från SEK 430:- på hemresan samma dag som avgång från Rødby. *Du betalar från SEK 1.070:- och får tillbaka en värdekupong på från SEK 645:- på hemresan samma dag som avgång från Rødby.

Hur lång tid tar det att flyga till Polen?

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Polen, och kan du flyga direkt?
Snabbast flygtid1t 05m
Direkt flygtis, ons, fre, lör och sön

Vilken test till Polen?

Följande karantänsregler gäller för personer som reser in till Polen. Resenärer från Schengenområdet och Turkiet: ... Testet ska tas innan avresan och testresultatet får inte vara äldre än 48 timmar när man passerar polska gränsen; följande typer av test för covid-19 är godkända: antigentest och PCR-test.

Hur lång tid tar det med färja till Polen?

Färja från Nynäshamn till Gdansk Nynäshamn Gdansk-rutten går mellan Sverige och Polen. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Polferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 18 timmar.