:

När stänger Maxi i Hässleholm?

Innehållsförteckning:

 1. När stänger Maxi i Hässleholm?
 2. Hur länge har Maxi öppet idag?
 3. Vem äger Ica Maxi Hässleholm?
 4. Finns Willys i Hässleholm?
 5. När byggdes Ica Maxi Nacka?
 6. När byggdes Ica Maxi Värmdö?
 7. Vad är Icas affärside?
 8. När öppnade ICA Maxi Värmdö?
 9. När byggdes Värmdö köpcentrum?
 10. Vad heter ICAs koncernen?
 11. Vad betyder Ica Maxi?

När stänger Maxi i Hässleholm?

Öppet idag 07:00-22:00.

Hur länge har Maxi öppet idag?

Öppet idag 06:00-23:00 Välkommen in till oss!

Vem äger Ica Maxi Hässleholm?

Verksamhetsbeskrivningen för Vijvägen Livs AB:
Verksamheten ingår i:Vijvägen Livs AB
Organisationsnummer:556821-9421
Bolagsform:Aktiebolag
VD:Karl Emil Andersson
Bolaget registrerat:2010-10-28

Finns Willys i Hässleholm?

Willys Hässleholm Läreda | Willys.

När byggdes Ica Maxi Nacka?

Butiken öppnade den 13 november 2002 och vi är stolta över att kunna kalla oss Sveriges modernaste stormarknad. Som kund eller medarbetare hos oss upplever du en ljus butik med stark färskvaruprägel, rymliga ytor och luftig miljö.

När byggdes Ica Maxi Värmdö?

Vi är övertygade om att Värmdöborna kommer att uppskatta vårt breda utbud av såväl livsmedel som produkter för hem och fritid. Extra roligt är det att vi nu blir en av Värmdös största privata arbetsgivare, säger ICA-handlare Pelle Paulsson, som själv arbetat i butiken sedan 1999 när ICA Kvantum öppnade på Värmdö.

Vad är Icas affärside?

Affärsidé; att vara det ledande detaljhandelsföretaget med fokus på mat och måltider. Med cirka 1 300 butiker och en marknadsandel på cirka 36 procent är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.

När öppnade ICA Maxi Värmdö?

Extra roligt är det att vi nu blir en av Värmdös största privata arbetsgivare, säger ICA-handlare Pelle Paulsson, som själv arbetat i butiken sedan 1999 när ICA Kvantum öppnadeVärmdö.

När byggdes Värmdö köpcentrum?

I flera år har butikerna i Värmdö köpcentrum i Norra Mölnvik fått kämpa med vikande kundunderlag. Ett stort antal butiker har tvingats lägga ner eller flyttat. Värst har det varit för de mindre, mer nischade småbutikerna. En av de som funnits med sedan centrumet byggdes 2003 är kaffe- och tehandeln Kanel & Kardemumma.

Vad heter ICAs koncernen?

ICA Gruppen i korthet I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet.

Vad betyder Ica Maxi?

Maxi ICA Stormarknad finns allt på ett ställe till bra priser. ... Maxi ICA Stormarknad ska vara ett kundvänligt och fräscht inköpsställe som erbjuder kunden både ett komplett sortiment dagligvaror och kvalitativa specialvaror till låga priser – så att kunden får en förenklad och bättre vardag.