:

Hur sätter man in kontanter på kortet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur sätter man in kontanter på kortet?
  2. Har jag Swedbank eller Sparbanken?
  3. Hur sätter man in pengar på en bankomat?
  4. När blev Sparbanken Swedbank?
  5. Är kund i Swedbank detsamma som kund i Sparbanken Skåne?

Hur sätter man in kontanter på kortet?

I Bankomats insättningsautomater kan du sätta in sedlar med hjälp av ditt bankkort på ditt konto i banken. För Swedbank och de flesta sparbanker är den maximala insättningen 10 000 kronor under en 7-dagarsperiod. Vissa sparbanker har andra gränser – fråga på ditt bankkontor.

Har jag Swedbank eller Sparbanken?

FöreningsSparbanken och tidigare Sparbanken Sverige hade som internationellt namn Swedbank. 2006 bytte FöreningsSparbanken AB namn till Swedbank AB.

Hur sätter man in pengar på en bankomat?

Väl vid automaten inledde jag med att föra in kortet och slå min kod precis som vid uttag. Därefter tryckte jag på en knapp där det stod sedelinsättning och efter det en knapp till det konto jag ville ha dem insatta. Därefter öppnades en lucka och jag la dit sedlarna.

När blev Sparbanken Swedbank?

Kris och utveckling 1992 gick elva av landets största sparbanker ihop till Sparbanken Sverige, samtidigt som den omvandlades till aktiebolag, istället för den gamla sparbanksformen. Nästa stora fusion var 1997, när Sparbanken Sverige och Föreningsbanken bildade FöreningsSparbanken – som senare bytte namn till Swedbank.

Är kund i Swedbank detsamma som kund i Sparbanken Skåne?

Sparbanken Skåne är inte Swedbank. Vi är en regional sparbank, med egen kundbas och kontor bara i Skåne. Swedbank är vår samarbetspartner kring IT-system och produktutbud, och är även en delägare i verksamheten.