:

Var får man tag på kabeltrummor?

Innehållsförteckning:

  1. Var får man tag på kabeltrummor?
  2. Var kan man köpa en kabeltrumma?
  3. Vad kostar en kabeltrumma?
  4. Vem köper kabeltrummor?
  5. Vad är en kabeltrumma?
  6. Hur mycket väger en kabeltrumma?
  7. Vad kan man göra med kabeltrumma?
  8. Vad kan man göra med en kabeltrumma?
  9. Hur stor är en kabeltrumma?

Var får man tag på kabeltrummor?

Om 1 meter är små nog att skrotas bör du kunna en av någon större elfirma eller rörmokare (även vattenledningsslang i plast levereras på trumma). Den absolut vanligaste metoden att få tag på kabeltrummor är inte helt populär att diskutera på det här forumet. Ort: Stan.

Var kan man köpa en kabeltrumma?

Svensson Group är en Europeisk företagsgrupp specialiserad på trummor och hanteringsutrustning med tonvikt på kabel- slang och wireindustrin. Vi producerar och konstruerar kabeltrummor i trä, plywood, plast och stål samt relaterad lyft och hanteringsutrustning.

Vad kostar en kabeltrumma?

– Var trummorna hamnar har ju att göra med till vart det är billigast frakt. – De största trummorna, exempelvis en K30, får du tillbaka drygt 8 000 kronor för.

Vem köper kabeltrummor?

Nu har vi börjat att köpa upp kabeltrummor så välkomna in till oss och sälj dom! Vi är dom enda i området som köper kabeltrummor av företag och såväl privat personer.

Vad är en kabeltrumma?

Kabeltrummor av trä används huvudsakligen för transport och hantering av tråd, kabel, lina och metallband. Diametern och höjden på kabeltrummorna varierar oftast mellan 400 mm och 3 000 mm.

Hur mycket väger en kabeltrumma?

kabeltrumma, diameter 1,2 meter, vikt ca 250 kg.

Vad kan man göra med kabeltrumma?

Kabeltrumman kan man i princip ställa var som helst – perfekt när man behöver klippa gräset eller ansa häcken. Tack vare kabelns röda signalfärg syns den också tydligt i gräset, vilket gör att man kan känna sig extra trygg.

Vad kan man göra med en kabeltrumma?

En liten kabeltrumma som är gjord av trä går att ställa vid soffan som den är och använda som soffbord. Kabeltrumman går också att ställa på sidan av soffan som ett litet sidobord. Med två små kabeltrummor har du två sängbord. Trummorna kan användas som de är om de är i god kondition eller målas i en snygg färg.

Hur stor är en kabeltrumma?

Diametern och höjden på kabeltrummorna varierar oftast mellan 400 mm och 3 000 mm. Det förekommer även större dimensioner.