:

Vilken tandreglering är bäst?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken tandreglering är bäst?
  2. Vilken typ av tandställning?
  3. Vilken tandställning?
  4. Vilka två olika typer av Tandregleringsapparatur finns det?
  5. Vilken färg är bäst att ha på tandställning?

Vilken tandreglering är bäst?

Klassiska rälsen Rälsen är en klassisk tandställning och en välbeprövad metod för tandreglering. Med hjälp av den precision man kan uppnå med den fasta buccala apparaturen kan man säga att med denna metod kan man uppnå de mest exakta resultaten.

Vilken typ av tandställning?

Oftast används en fast tandställning. Det går inte att göra alla typer av tandförflyttningar med en avtagbar tandställning. Tandställningen består av metallplattor och en metallbåge. Metallplattorna kallas också brackets och hela ställningen kallas ibland för räls.

Vilken tandställning?

Din tandläkare avgör vilken tandställning som är bäst för ditt specifika problem, men som patient har du ofta ett val. Det finns tre huvudsakliga varianter av tandställning. Den populäraste typen är fast tandställning i metall eller plast som klistras fast på tanden och syns betydligt mindre.

Vilka två olika typer av Tandregleringsapparatur finns det?

Det finns två olika former av tandregleringsapparaturer. En avtagbar och en fastsittande tandställning.

Vilken färg är bäst att ha på tandställning?

Kan jag ha olika färgertandställningen? Ja. För att hålla fast bågen i fästena används små gummisnoddar som finns i en mängd olika färger. Dessa gummisnoddar byts efter varje behandlingstillfälle och du kan välja olika färger vid varje tillfälle.