:

Vad är Visma för ett företag?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är Visma för ett företag?
 2. Vad är Visma eEkonomi?
 3. Vad kostar Visma eEkonomi?
 4. Vad är VISM?
 5. Vilka använder Visma?
 6. Vad ingår i Visma eEkonomi smart?
 7. Vad är eEkonomi?
 8. Vad kostar Visma Enskild firma?
 9. Vad kostar ett faktureringsprogram?
 10. Varför välja Fortnox?
 11. Varför Fortnox?
 12. Vad står Visma för?
 13. Vad är Visma Administration?
 14. Vad betyder SPCS?
 15. Vad kostar Visma tid?
 16. Vad kostar ett bokföringsprogram?
 17. Vad kostar Fortnox per månad?

Vad är Visma för ett företag?

Visma levererar programvara som förenklar och digitaliserar affärsprocesser inom såväl privat som offentlig sektor. Vi finns i hela Norden, i Benelux, Centraleuropa och i Östeuropa. Vi är ett av Europas ledande programvaruföretag.

Vad är Visma eEkonomi?

Visma eEkonomi är ett webbaserat fakturerings- och bokföringsprogram som effektiviserar din vardag som företagare med enskild firma eller eget aktiebolag. Få mer tid över till föreningsarbete med webbaserad bokföring och fakturering.

Vad kostar Visma eEkonomi?

5100 kr/mån* *prisexempel 10 användare. Pris per användare är 510 kr/mån. Vår mest omfattande och avancerade lösning för konsult- och projektföretag.

Vad är VISM?

Visma är en IT-koncern som levererar programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utvecklings- och konsultverksamhet. ... Visma skapades 1996 i Norge, när företagen Multisoft, SpecTec och Dovre Informasjonssystemer gick samman.

Vilka använder Visma?

Det mest kända Vismabolaget i Sverige är Visma Spcs som utvecklar och säljer bokföringsprogram och tjänster för småföretag, redovisningsbyråer och skolor. Huvudkontoret ligger på Skøyen i Oslo, och Visma har sammanlagt 100 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, England, Irland, Rumänien och Lettland.

Vad ingår i Visma eEkonomi smart?

Visma eEkonomi är ett av de mest kompletta bokföringsprogrammen på marknaden. Tecknar du tjänsten smart eller pro så har du tillgång till bokföring, fakturering samt lönebesked. Med Visma eEkonomi har du också tillgång till många smarta tjänster, exempelvis automatisk kontering.

Vad är eEkonomi?

Bokföring & fakturering för småföretagaren Fakturera smartareVisma eEkonomi känner av hur dina kunder vill ha sina fakturor och skickar dem automatiskt via brev, pdf, e-faktura eller via Kivra. Du behöver inte frankera och posta fakturor – det sköter programmet. Med andra ord, fakturera mindre och få mer betalt.

Vad kostar Visma Enskild firma?

Prova Visma eEkonomi för enskild firma Pris från 129 kr/mån.

Vad kostar ett faktureringsprogram?

Faktureringsprogram för småföretag. Snabb och enkel fakturering online – för 99 kr i månaden. Fullt stöd för rot- och rut-arbete.

Varför välja Fortnox?

Fördelar med Fortnox Fortnox är ett molnbaserat affärssystem, vilket betyder du alltid har tillgång till det när du är online. Detta innebär också att det går att använda systemet oavsett vilken enhet eller operativsystem du har. Det fungerar alltså på både PC och Mac.

Varför Fortnox?

Enkelt och effektivt. Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. ... Via dotterbolaget Fortnox Finans erbjuder vi våra kunder finansieringstjänster, och genom dotterbolaget Fortnox Försäkringar erbjuder vi försäkringstjänster.

Vad står Visma för?

Visma är en IT-koncern som levererar programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utvecklings- och konsultverksamhet. ... Visma skapades 1996 i Norge, när företagen Multisoft, SpecTec och Dovre Informasjonssystemer gick samman.

Vad är Visma Administration?

Visma Administration. För en företagare är tid alltid pengar. ... Visma eEkonomi är ett webbaserat fakturerings- och bokföringsprogram som effektiviserar din vardag som företagare med enskild firma eller eget aktiebolag.

Vad betyder SPCS?

Visma Spcs AB, tidigare SPCS, Scandinavian Personal Computer Systems, startades i Växjö 1984 av Jan Älmeby och Rolf Dahlberg. Visma Spcs är ett av de större svenska mjukvaruföretagen. Den huvudsakliga målgruppen är små och medelstora företag samt redovisningsbranschen.

Vad kostar Visma tid?

För dig som redovisningsbyrå Om du har kunder med behov av tid- och projekthantering kan du enkelt samarbeta med dem i Visma Tid via partnerportalen i programmet, helt kostnadsfritt. Skapa ett testkonto och välj “Redovisningsbyrå” för att få tillgång till partnerportalen och börja ert digitala samarbete direkt.

Vad kostar ett bokföringsprogram?

Det varierar beroende på vilket bokföringsprogram du väljer och vilka tjänster som ska ingå. För en småföretagare varierar priserna vanligtvis från gratis bokföringsprogram till 100–300 kr i månaden. Därefter kan gå det ofta att välja till tjänster så som support, om det ska ingå löneprogram och faktureringsprogram.

Vad kostar Fortnox per månad?

Program
Bokföring99 kr/mån/anv
Lager Plus+100 kr/mån/1:a anv
Autogiro99 kr/mån/anv
Förening198 kr/mån/anv*
* 198 kr/mån ex moms för första användaren därefter ordinarie programpriser ex moms.