:

Hur mycket kostar det att måla ett rum?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar det att måla ett rum?
  2. Vad tar en målare per timme?
  3. Hur mycket kostar det att måla om fasaden?
  4. Vad kostar en svetsare i timmen?
  5. Hur många kvm målar man per timme?
  6. Vad kostar det att måla om en normalstor villa?
  7. Vad kostar det att måla om ett tegelhus?
  8. Hur mycket kostar det att tapetsera om?

Hur mycket kostar det att måla ett rum?

Ett normalstort rum i bra skick brukar dock priset landa på cirka 3000–3500 kronor, men beroende på förutsättningar kan det både bli dyrare eller billigare.

Vad tar en målare per timme?

Räkna med att priset per timme ligger mellan 3 kronor inklusive moms. Kom ihåg att du förmodligen kan göra ett rot-avdrag på arbetskostnaden.

Hur mycket kostar det att måla om fasaden?

Du kan alltid göra vissa delar själv, som att förbereda inför målaren. Ett prisexempel på en fasad som är 98 kvadratmeter är cirka 53 000 kronor. Då har man räknat in både materialkostnad, två målare med rotavdrag samt en tidsåtgång på 60 timmar. Priserna kan variera en hel del beroende på vart i landet du bor.

Vad kostar en svetsare i timmen?

Mattias Petterson. Nickebonne skrev: Jag brukar anlita en smed som tar 400 kr i timmen +moms, han är jätteduktig och det är ett bra pris. Tror att det är ett vettigt riktpris. Det tog vi för 10 år sedan, 500+moms kan du gott ta om du är duktig.

Hur många kvm målar man per timme?

2 – 4 kvadratmeter per timme är det ungefärliga tidsintervallet som det kommer att ta. För att då räkna ut hur många kvadratmeter det blir att måla så tar man längden på varje sida och multiplicerar med höjden för att få fram den totala ytan.

Vad kostar det att måla om en normalstor villa?

På en timme hinner en målare med 2-4 kvadratmeter vanlig fasad, och det ungefärliga priset blir då 75-250 kronor/kvadratmeter fasad efter ROT-avdrag. Materialkostnaden får man inte dra av, och beroende på saker som färgval, antal strykningar och kringkostnader kan denna hamna på allt mellan 30-100kr/kvadratmeter.

Vad kostar det att måla om ett tegelhus?

Vad kostar det att måla tegelhus? Räkna med att det kostar ca 10 000 kronor för själva färgen och för ett normalstort hus.

Hur mycket kostar det att tapetsera om?

Arbetskostnad för att måla eller tapetsera ett vanligt rum är i regel mellan 3 0 kronor. Ska även tak, golvlistor och dörrar målas ökar kostnaden något. Därtill kommer materialkostnader för färg och tapeter.