:

Vad ingår i Comviq fast pris 145?

Innehållsförteckning:

 1. Vad ingår i Comviq fast pris 145?
 2. Vad ingår i Comviq abonnemang?
 3. Hur mycket kostar Comviq fastpris?
 4. Har Comviq företagsabonnemang?
 5. Vad ingår i Comviq Kompis 95?
 6. Har Comviq bindningstid?
 7. Har Comviq uppsägningstid?
 8. Hur fungerar Comviq abonnemang?
 9. Vad kostar Comviq simkort?
 10. Vad kostar samtal med kontantkort?
 11. Har Tele2 köpt Comviq?
 12. Är Tele2 och Comviq samma sak?
 13. Hur länge räcker Comviq kompis?
 14. Har Comviq Familjeabonnemang?
 15. Kan man avsluta abonnemang hos Comviq?
 16. När börjar abonnemanget gälla Comviq?
 17. Hur kollar man sitt abonnemang Comviq?
 18. Vad kostar det att köpa nytt simkort?
 19. Vad kostar det att ringa med kontantkort?
 20. Vad kostar surf på kontantkort?

Vad ingår i Comviq fast pris 145?

För dig med kontantkort betalar du bara 145 kr och får då fria samtal, SMS och MMS till alla operatörer i Sverige! Inga öppningsavgifter eller andra krångligheter. Observera att det just nu endast går att tanka Fastpris 145comviq.se, m.comviq.se eller hos närmaste ATG-ombud.

Vad ingår i Comviq abonnemang?

Välj vad du vill tanka
 • Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. ...
 • 200 samtalsminuter, 2000 SMS och 2000 MMS inom Sverige. ...
 • Samtal för 0 kr/min inom Comviq och Tele2. ...
 • Fria samtal, SMS & MMS i Sverige. ...
 • Upp till 1 GB surf i Sverige och EU/EES. ...
 • Upp till 20 GB surf. ...
 • Gäller inom Sverige. ...
 • 50 kr.

Hur mycket kostar Comviq fastpris?

Nummerupplysningen) ingår inte. 3) Upp till 20 000 SMS & MMS....Fastpris. abonnemang.
Fastpris 325fria min1 0 krÖppningsavgift 0 kr
Fastpris 275fria min1 0 krÖppningsavgift 0 kr
Fastpris 225fria min1 0 krÖppningsavgift 0 kr
Fastpris 175fria min1 0 krÖppningsavgift 0 kr
Fastpris minifria min1 200 min2Öppningsavgift 0 kr

Har Comviq företagsabonnemang?

Behöver ditt företag ett bra företagsabonnemang? Tyvärr säljer vi inte det hos Comviq men kolla gärna in vår partner Tele2. Där kan du ringa och surfa i ett prisbelönt nät med en av marknadens absolut bästa företagsabonnemang.

Vad ingår i Comviq Kompis 95?

1) 0 kr/SMS gäller de första 5000 SMS:en, därefter 0,95 kr/SMS. 2) 0 kr/SMS gäller de första 5000 SMS:en, därefter 0,99 kr/SMS. 3) Surfen gäller inom Sverige. Efter förbrukad data kostar surf 0,95 kr/MB.

Har Comviq bindningstid?

Vi på Comviq har ingen uppsägningstid på våra mobilabonnemang. Om du har köpt en mobil, och valt att betala den på avbetalning, ihop med ditt abonnemang gäller en bindningstid på 24 månader. Tänk på att du alltid betalar för innevarande faktureringsperiod. Inga återbetalningar för innevarande faktureringsperiod görs.

Har Comviq uppsägningstid?

Vi på Comviq har ingen uppsägningstid på våra mobilabonnemang. Om du har köpt en mobil, och valt att betala den på avbetalning, ihop med ditt abonnemang gäller en bindningstid på 24 månader. Tänk på att du alltid betalar för innevarande faktureringsperiod.

Hur fungerar Comviq abonnemang?

När du beställer ett mobilabonnemang hos oss på Comviq skapar vi automatiskt ett konto för dig. Uppgifter för inloggning skickas till dig på mejl. På Mitt Konto kan du bland annat tidigarelägga aktivering av SIM-kortet, betala dina fakturor och ändra inställningar för röstmeddelanden och maxtak.

Vad kostar Comviq simkort?

För att du ska kunna hämta ut ett SIM-kort hos något av våra ombud gäller följande: Det kostar 25 kr att hämta ut ett nytt SIM-kort hos något av våra ombud. Det är bara du som är registrerad på numret som kan hämta ut SIM-kortet. Du måste ha med dig giltig legitimation/ID-kort.

Vad kostar samtal med kontantkort?

De flesta väljer idag kontantkort med fast pris. Med “fast pris” så ingår obegränsade eller ett visst antal samtal och SMS/MMS. Du betalar alltså inte per SMS du skickar eller per minut när du ringer. Hur mycket det kostar att ladda på kontantkortet beror vanligtvis på hur mycket surf du behöver.

Har Tele2 köpt Comviq?

Comviq är ett varumärke för Tele2:s mobiltelefoni. Ursprungligen var det mellan 19 ett självständigt företag under namnet Comvik. ... Företaget slogs 1997 samman med Tele2 och varumärket finns i dag kvar i kontantkortet Comviq Kontant samt Comviqs abonnemang Fastpris.

Är Tele2 och Comviq samma sak?

Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB - Organisationsnummer 556267-5164. Tele2 är en av Europas snabbast växande telekomoperatörer med fokus på Sverige och Baltikum.

Hur länge räcker Comviq kompis?

Om kontantkortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. 1) 0 kr/SMS gäller de första 5000 SMS:en, därefter 0,95 kr/SMS. 2) 0 kr/SMS gäller de första 5000 SMS:en, därefter 0,99 kr/SMS.

Har Comviq Familjeabonnemang?

Alla kan vara familj Skaffa ett huvudabonnemang med 30 GB surf (275 kr/mån) och bjud sen in familj och vänner för 145 kr/mån. Alla får 30 GB surf var! Har du redan ett abonnemang med 30 GB surf eller mer? Välj bara hur många familjeabonnemang ni vill ha.

Kan man avsluta abonnemang hos Comviq?

Om du exempelvis har en faktureringsperiod som startar den 15 mars så måste du senast säga upp den 14 mars. För att säga upp ett abonnemang behöver du kontakta vår kundservice som du når på telefonnummer 0772-21 21 21 eller via vår mejl eller chatt som du hittar här nedanför.

När börjar abonnemanget gälla Comviq?

Aktivering av ditt nya SIM-kort Aktivering av det nya SIM-kortet sker automatiskt 7 dagar efter din beställning. Det beror på att du alltid ges 14 dagar ångerrätt på ditt köp. Flyttar du från Tele2 aktiveras SIM-kortet automatiskt efter 5 arbetsdagar. Du kan själv aktivera ditt SIM-kort i förväg, på Mitt Konto.

Hur kollar man sitt abonnemang Comviq?

Faktureringsperioden hittar du på din senaste faktura. Om du exempelvis har en faktureringsperiod som startar den 15 mars så måste du senast säga upp den 14 mars. För att säga upp ett abonnemang behöver du kontakta vår kundservice som du når på: 0772-21 21 21.

Vad kostar det att köpa nytt simkort?

Ja, simkort är helt gratis att beställa via nätet, oavsett vilken operatör det gäller. Det är bara om du köper simkortet i butik som du behöver betala för det. Däremot behöver du förstås betala för det abonnemang eller kontantkort du sedan laddar simkortet med.

Vad kostar det att ringa med kontantkort?

De flesta väljer idag kontantkort med fast pris. Med “fast pris” så ingår obegränsade eller ett visst antal samtal och SMS/MMS. Du betalar alltså inte per SMS du skickar eller per minut när du ringer. Hur mycket det kostar att ladda på kontantkortet beror vanligtvis på hur mycket surf du behöver.

Vad kostar surf på kontantkort?

39:-0,5 GB Gäller i 90 dagarLadda
69:-1 GB Gäller i 90 dagarLadda
199:-5 GB Gäller i 90 dagarLadda
349:-15 GB Gäller i 90 dagarLadda