:

Vad kan man lämna till Myrorna?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kan man lämna till Myrorna?
 2. Kan man lämna in kläder på Myrorna?
 3. Har myrorna öppet köp?
 4. Var kan man lämna in kläder?
 5. Var kan man lämna möbler?
 6. Var kan jag skänka kläder till hemlösa?
 7. Har myrorna hemkörning?
 8. Har second hand butiker öppet köp?
 9. Vilka butiker tar emot begagnade kläder?
 10. Var kan man lämna begagnade kläder?
 11. Vart kan man lämna in kläder?
 12. Var kan man skänka kläder?
 13. Var kan man skänka kläder i Göteborg?
 14. Vem hämtar möbler i Göteborg?
 15. Vem hämtar möbler gratis i Malmö?
 16. Hur mycket skänker Myrorna?
 17. Är second hand kläder tvättade?

Vad kan man lämna till Myrorna?

Så gör du för att lämna till Myrorna i 3 enkla steg.
 • Textil.
 • Skor och väskor.
 • Möbler.
 • Glas, porslin, husgeråd prydnadssaker, smycken och bijouterier.
 • Tavlor/speglar.
 • Leksaker (dock ej i plast med produktionsår innan 2007)
 • Elartiklar.
 • Böcker.

Kan man lämna in kläder på Myrorna?

Lägg allting i kassar eller kartonger och lämna in det till oss på Myrorna. Vi tar emot kläder, prylar och heminredning i gott skick i alla våra butiker runt om i landet! Hitta din närmaste butik här. Vi har även många andra insamlingsplatser som du kan hitta här.

Har myrorna öppet köp?

Inom 14 dagar går det bra att returnera varor du köpt från webbshopen. Återanvänd gärna kartongen/påsen som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att returen emballeras väl. Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden.

Var kan man lämna in kläder?

Röda Korset Second Hand tar tacksamt emot hela och rena kläder, möbler och prylar som vi kan sälja vidare. När en gåva lämnas in till oss säljs den i vår butik, och överskottet från försäljningen går till Röda Korsets verksamhet.

Var kan man lämna möbler?

På många återvinningscentraler finns idag återbruk eller kretsloppsparker där du kan lämna in dina möbler eller andra prylar som kan återanvändas. Kanske finns det möjlighet att lämna prylar i närheten av boendet i form av en prylhylla eller liknande.

Var kan jag skänka kläder till hemlösa?

Du kan enkelt skänka kläder och prylar till insamling i någon av våra second hand-butiker under ordinarie öppettider. Sakerna som skänks måste vara hela och rena för att vi ska kunna använda dem. Sortera och packa gärna dina gåvor efter kategorierna; textil, el, media och prylar.

Har myrorna hemkörning?

När Myrorna hämtar saker, tar ni med er allt? Myrorna erbjuder hämtning av stora mängder eller stora gåvor hemma hos privatpersoner och företag på flera orter i landet. Våra chaufförer är bra på att bedöma vad som kan säljas i butik.

Har second hand butiker öppet köp?

Det finns några få undantag från ångerrätten, men inget som tar sikte specifikt på secondhand-varor. I regel har du alltså ångerrätt oavsett om varan är begagnad eller inte, under förutsättning att du har köpt den via nätet (samt att du har köpt den för privat bruk av ett företag).

Vilka butiker tar emot begagnade kläder?

Så här funkar kedjornas återvinningsprogram
 • H&M. H&Ms återvinningsprogram heter Garment Collecting och är H&Ms sätt att minska modeindustrins miljöpåverkan genom att begränsa mängden textilier som hamnar i hushållssoporna. ...
 • Hemtex. Hos Hemtex kan du lämna in både textilier, kläder och skor. ...
 • KappAhl. ...
 • Lindex.

Var kan man lämna begagnade kläder?

Röda Korset Second Hand tar tacksamt emot hela och rena kläder, möbler och prylar som vi kan sälja vidare. När en gåva lämnas in till oss säljs den i vår butik, och överskottet från försäljningen går till Röda Korsets verksamhet.

Vart kan man lämna in kläder?

Ett annat, nytt alternativ är Sellpy som mot ersättning fotograferar, lägger upp och skickar kläderna åt dig.
 • Röda Korset. Tar emot: Kläder, skor, böcker, möbler och leksaker. ...
 • Myrorna. Tar emot: Kläder, möbler, skor, accessoarer och prylar. ...
 • Stockholms Stadsmission. ...
 • Göteborgs kyrkliga stadsmission. ...
 • Humana. ...
 • Emmaus. ...
 • Erikshjälpen.

Var kan man skänka kläder?

Röda Korset Second Hand tar tacksamt emot hela och rena kläder, möbler och prylar som vi kan sälja vidare. När en gåva lämnas in till oss säljs den i vår butik, och överskottet från försäljningen går till Röda Korsets verksamhet.

Var kan man skänka kläder i Göteborg?

Kläder, prylar och mindre saker: välkommen in till din närmsta butik eller till vår insamlingscentral på Korpralsgatan 2 i Bellevue! Insamlingscentralen har öppet 8-16.30 varje vardag. Du hittar alla butikers adress och öppettider här. Du kan också lämna dina kläder och prylar hos Åhléns!

Vem hämtar möbler i Göteborg?

VILL DU ATT VI SKA HÄMTA MÖBLER? Ring oss på tel. 031-47 30 00 (Västra Frölunda), 031-330 26 30 (Angered), 031-47 90 10 (Partille) eller 031-16 66 00 (Wieselgren) Obs! Vi hämtar helt utan kostnad.

Vem hämtar möbler gratis i Malmö?

Genom att skänka kläder, möbler och saker till Skåne Stadsmission bidrar du till vårt arbete med människor som lever i utsatthet.

Hur mycket skänker Myrorna?

Hur mycket skänks till Myrorna? Vi samlar in väldigt mycket i våra butiker, våra klädboxar, gåvomottagningar och på återvinningscentraler i hela landet. Varje år blir det över 8000 ton kläder och flera tusen ton prylar, böcker och möbler som vi tog hand om och såg till att skapa nytta av.

Är second hand kläder tvättade?

Jag upplever att kläderna man hittar i second handbutikerna i regel är nytvättade. Jag själv skulle aldrig skänka plagg som är insvettade i alla fall. Visst kan de ha legat nedpackade och lukta lite förråd kanske, men då går det oftast att vädra bort.