:

Vad händer i Malmö hösten 2021?

Innehållsförteckning:

 1. Vad händer i Malmö hösten 2021?
 2. Vad händer på Stortorget i Malmö?
 3. Vad händer i Malmö på fredag?
 4. Vad händer i Malmö på midsommar?
 5. Vad händer på höstlovet i Malmö?
 6. Vad händer i Malmö på sportlovet?
 7. Vad händer i Malmö vecka 44?
 8. Vad kan man göra på midsommar 2021?
 9. Vad händer på ribban i sommar?
 10. Vad är Ribersborg i Malmö innerstad känt för?
 11. Vad kan man göra på midsommar?
 12. Får man fira midsommar 2021?
 13. Kan man bada i Malmö?

Vad händer i Malmö hösten 2021?

Aktiviteter i bokskogen Under sommaren och hösten 2021 arrangerar vi en mängd olika aktiviteter här i bokskogen, för såväl stora som små. Du kommer bland annat att kunna följa med på fladdermusvandring, övernatta i hängmatta eller ta del av ett skogsbad.

Vad händer på Stortorget i Malmö?

 • WorldPride Park: Konstutställning på temat "Vad kan du se från där du står"? Thursday 30th September. 30th. Sep. 08:00. ...
 • GRATIS PROVA PÅ 70 DANSKURSER | ÖPPET HUS PÅ MALMÖ DANSAKADEMI! Thursday 30th September. 30th. Sep. 17:00. ...
 • GRATIS PROVA PÅ 70 DANSKURSER | ÖPPET HUS PÅ MALMÖ DANSAKADEMI! Thursday 30th September. 30th. Sep.

Vad händer i Malmö på fredag?

 • Glasklart 1 oktober. Glasklart.
 • Avantgardet / Live at Plan B - Malmö Plan B - Malmö
 • SPLIT - My Lindblad Szlavik & Jørgen Teller. Inkonst Onumrerat.
 • Be My Lover + FEHREVER. Plan B - Malmö
 • Joana Serrat. Folk Å Rock.
 • Divine Fridays - GRAND RE-OPENING. Babel.

Vad händer i Malmö på midsommar?

Det finns flera midsommarfiranden i Malmö. Malmö stad arrangerar traditionellt firande med alla ingredienser i Folkets Park med fri entré. Utöver det sker offentliga firanden på flera platser, ofta arrangerat av olika föreningar, bland annat på Bulltofta och utanför Soldattorpet/Limhamns Museum.

Vad händer på höstlovet i Malmö?

Folkets Park sprudlar alltid av energi och kanske särskilt under höstlovet. Här finns massor av roligt att göra för hela familjen. Vid fint väder kan ni klättra, studsa och köra leksaksbil på lekplatsen eller utmana varandra i minigolf. Mysiga Far i hatten fixar såväl fika som mat när hungern slår till.

Vad händer i Malmö på sportlovet?

Besök en temalekplats. Ungefär ett 20-tal av Malmös lekplatser går under specifika teman, där man har skapat unika och specialbyggda attraktioner. Besök exempelvis Afrikaparken, Cirkuslekplatsen, Rymdlekplatsen, Teaterlekplatsen eller Sagolekplatsen för en stund av lek tillsammans.

Vad händer i Malmö vecka 44?

Ett antal spännande aktiviteter fyller schemat på Malmö Stadsteater under höstlovet. Det blir bland annat dramaövningar, improvisation och rollgestaltning på Teaterkollo.

Vad kan man göra på midsommar 2021?

Midsommarafton 2021 På grund av rådande restriktioner har vi inte den traditionsenliga midsommarstången med tillhörande dans och spelmanslag. I stället erbjuder vi gott om picknickplatser, mindre midsommarstänger runt om i parken och olika aktiviteter för stora och små.

Vad händer på ribban i sommar?

Ribersborgs strand - eller Ribban som den oftast kallas - är Malmös mest besökta strand. Under hela sommarhalvåret fylls stranden med både malmöbor och besökare som njuter av sol och bad. På kvällarna ändrar stranden karaktär och grillare samsas med salsapartyn och flanörer.

Vad är Ribersborg i Malmö innerstad känt för?

Ribersborg är känt för sin lugna puls och härifrån har du nära till det mesta! Ribersborg ligger i Västra Innerstaden och är, tillsammans med Slottsstaden och Davidshall, ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden!

Vad kan man göra på midsommar?

Midsommarfirandet pågår i 3 dagar (fredag-söndag) och visar upp alla klassiska moment av midsommar för den ultimata upplevelsen. På Skansen kan du uppleva alltifrån att göra midsommarkransen, resa midsommarstång, gå på midsommarmarknad, delta i dans eller kolla på traditionell folkdans.

Får man fira midsommar 2021?

Midsommarafton är alltid en frredag någon gång mellan 19 och 25 juni, och på lördagen är det midsommardagen. Midsommar 2021 är vecka 25. Midsommarafton är den 25 juni, och midsommardagen (som är allmän flaggdag) den 26 juni. Sommarsolståndet 2021 är den 21 juni.

Kan man bada i Malmö?

I Malmö finns tre utomhusbassänger, i Rosengård, Lindängen och i Segevång. Baden är öppna under sommaren och här kan du simma, leka, delta i aktiviteter och gå på simskola.