:

Hur många bibliotek finns det i Malmö?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många bibliotek finns det i Malmö?
  2. När byggdes Malmö stadsbibliotek?
  3. När byggdes den gamla delen av Stadsbiblioteket?
  4. Är alla bibliotek i Göteborg stängda?
  5. Hur länge gäller ett bibliotekskort?
  6. Kan man lämna tillbaka böcker på ett annat bibliotek Umeå?
  7. Vad kostar det att kopiera på biblioteket?

Hur många bibliotek finns det i Malmö?

Tänk på att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och stanna hemma när du är sjuk. Här hittar du info om hur du kan använda biblioteken just nu, och vad som gäller på ditt bibliotek. I Malmö stad finns 13 bibliotek och en biblioteksbuss. Här hittar du våra bibliotek, öppettider och hur du hittar dit.

När byggdes Malmö stadsbibliotek?

12 december 1905 Malmö City Library/Opened

När byggdes den gamla delen av Stadsbiblioteket?

Historia och utformning. Biblioteket invigdes 12 december 1905 på hotell Tunneln, och flyttades till nuvarande läge 1946. Det består av tre byggnader, Slottet, Ljusets kalender och Cylindern.

Är alla bibliotek i Göteborg stängda?

Alla bibliotek i Göteborg är stängda sedan klockan 9 i dag, 24 november. ... Det är fackförbundet Vision som infört ett skyddsstopp. ”Arbetsmiljöverket kommer att göra en skyndsam bedömning av läget”, säger Anette Eliasson, sektorchef bibliotek, Göteborgs Stad.

Hur länge gäller ett bibliotekskort?

Med ett tillfälligt bibliotekskort kan du inte låna böcker, e-böcker eller annan media. Det tillfälliga kortet gäller i en månad. Efter det måste du besöka ett bibliotek och skaffa dig ett permanent bibliotekskort.

Kan man lämna tillbaka böcker på ett annat bibliotek Umeå?

Kan jag lämna tillbaka det jag lånat på ett annat bibliotek än där jag lånat boken? Ja, du kan lämna tillbaka det du lånat på något av de 24 bibliotek som ingår i vårt samarbete. Du hittar dem under rubriken Biblioteken.

Vad kostar det att kopiera på biblioteket?

Det finns kopiatorer på flera våningsplan. Det kostar 2 kronor styck att kopiera svartvitt A4 och 4 kronor styck för A3, 5 kronor styck för färg i A4 och 10 kronor styck för A3. För att kopiera måste du ha pengar på ditt bibliotekskort. Detta laddar du hos personalen vid lånedisken.