:

Vad täcker Telenor försäkring?

Innehållsförteckning:

 1. Vad täcker Telenor försäkring?
 2. Hur säger man upp försäkringen på Telenor?
 3. Vad täcker en Mobilförsäkring?
 4. Hur vet jag om min mobil är försäkrad?
 5. Vad gör man om telefonen går sönder?
 6. Hur fungerar Telenor Change?
 7. Hur säger jag upp mitt abonnemang Halebop?
 8. Vad ingår i Trygg 48?
 9. Vad täcker Telia Mobilförsäkring?
 10. Vad täcker tele2 Mobilförsäkring?
 11. Hur mycket är självrisken på mobil?
 12. Är försäkringar värt det?
 13. Vad händer om mobilen går sönder under bindningstid?
 14. Vad kostar det att byta glas på mobilen?
 15. Kan jag byta min mobil?
 16. Hur mycket kostar Telenor Change?
 17. När kan jag säga upp mitt abonnemang Halebop?
 18. Hur säger jag upp mitt Comviq abonnemang?
 19. Vad ingår i 3Trygg?
 20. Hur tar man bort Trygg 48?

Vad täcker Telenor försäkring?

Trygg 48 täcker till exempel fukt-, tapp- och glasskador, stöld och förlust. Vid godkänd stöld/förlust täcker försäkringen även upp till 10 000 kr i trafikkostnader om någon använder din stulna eller borttappade mobil för att ringa, sms:a och surfa.

Hur säger man upp försäkringen på Telenor?

Om du som försäkringstagare önskar säga upp försäkringen sker detta enklast genom att logga in på Mitt Telenor alternativt genom att ta kontakt med Kundservice. Då ett abonnemang med tillhörande försäkring avslutas efter godkännande från operatören, avslutas även den tillhörande försäkringen.

Vad täcker en Mobilförsäkring?

Försäkringen täcker skada till följd av yttre, plötslig och oförutsedd händelse, funktionsfel samt stöld eller förlust av din mobila enhet. Priset för försäkringen och självrisken beror på priset på den mobila enheten. ... Du som har köpt en mobil enhet i en butik, online eller via telefonförsäljning.

Hur vet jag om min mobil är försäkrad?

I återförsäljarnas villkor kan du se vilken självrisk som gäller specifikt för din mobil. Där kan du också se mer i detalj vilka skador eller händelser som försäkringen omfattar. Försäkringen förnyas alltid automatiskt, så länge du inte själv väljer att avsluta den.

Vad gör man om telefonen går sönder?

Du kan återvända till den butik där du köpte mobilen (se till att du har med dig ditt kvitto) och där visa upp dina problem. Beroende på vad det är som har hänt kan du helt enkelt få en helt ny mobil eller väljer man att försöka laga den du har.

Hur fungerar Telenor Change?

Byt fritt med Trygg 48 Klicka på iOS eller Android så ser du hur du gör. Du kan alltid byta mobil hos oss, men har mobilen vissa skador får du betala en summa vid bytet. Det rör sig om mellan 750 kronor till 2 500 kronor. Du kan läsa mer om det i checklistan.

Hur säger jag upp mitt abonnemang Halebop?

Om du har startat ditt abonnemang via Telia eller Halebop tar du kontakt med deras respektive support, så hjälper de dig med din uppsägning.

Vad ingår i Trygg 48?

Trygg 48 är vår försäkring som garanterar att du får en utbytesmobil eller -surfplatta inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Längre tid ska det inte behöva ta att få igång sitt mobila liv igen.

Vad täcker Telia Mobilförsäkring?

Vår försäkring täcker förutom skador, stöld och förlust även otillåten användning. Du får även ersättning utan avdrag om mobiltelefonen är några år gammal - ett skydd som inte ges av garantin eller din företagsförsäkring.

Vad täcker tele2 Mobilförsäkring?

Försäkringen täcker stöld och förlust. otursskador som till exempel tapp- eller fuktskador. obehöriga samtal och obehörigt surfande upp till 10 000 kronor vid stöld. funktionsfel som ej innefattas av garantin eller reklamationsrätt.

Hur mycket är självrisken på mobil?

Vi utgår från vad en likvärdig mobiltelefon kostar idag och gör sedan avdrag från nypriset beroende på den skadade telefonens ålder. Du betalar en del av kostnaden själv – självrisk, som är 1 500 kronor om du inte valt ett högre belopp. ... Din hemförsäkring gäller inte för mobiltelefoner som ägs av ett företag.

Är försäkringar värt det?

– Även om du inte tycker att det du äger är så mycket värt eller om du bara har en tillfällig bostad så behöver du en hemförsäkring. Förutom ersättning för ägodelar som stjäls eller förstörs ingår också rätts-, ansvars- och överfallsskydd. Hemförsäkringen är även viktig för den som planerar att resa.

Vad händer om mobilen går sönder under bindningstid?

Är det så att skadan går under garanti blir det dessutom kostnadsfritt för dig. Detta ser dom över direkt hos verkstaden. Annars kan du göra så att du t. ex köper ut resterande bindningstid i en klumpsumma och förlänger abonnemanget i förtid, eller helt enkelt köper en ny telefon kontant.

Vad kostar det att byta glas på mobilen?

Med priser upp till cirka 2500 kr får du service och vissa reparationer för att laga skärm, batteri och upp till två år. Självrisk tillkommer. Kanske har du en mobilförsäkring i din hemförsäkring.

Kan jag byta min mobil?

Om du byter till en Android-telefon kan du välja att överföra data från den telefon du använde tidigare. Obs! Så här tar du reda på vilken version av Android du har. ...

Hur mycket kostar Telenor Change?

Den går att byta till en ny utan att det kostar något extra. Om din mobil har skador på ramen, baksidan eller skalet men displayen är okej kan du byta mot att du betalar 750 kronor.

När kan jag säga upp mitt abonnemang Halebop?

14.3 Halebop har rätt att säga upp Avtalet helt eller delvis med en (1) månads uppsägningstid.

Hur säger jag upp mitt Comviq abonnemang?

För att säga upp ett abonnemang behöver du kontakta vår kundservice som du når på: 0772-21 21 21. Du hittar de regler som gäller vid uppsägning av abonnemang i våra Allmänna villkor för Comviq.

Vad ingår i 3Trygg?

3Trygg är en försäkring för mobiler, surfplattor och routrar som täcker stöld, förlust och skada i hela världen.

Hur tar man bort Trygg 48?

Har du ingen nytta av försäkringen kan du säga upp den i appen Mitt Telenor.