:

Hur mycket är koppar värt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket är koppar värt?
  2. Vart kan man sälja koppar?
  3. Vad kostar 1 kg mässing?
  4. Vart säljer man skrot?
  5. Vad är priset på kopparskrot?
  6. Hur mycket kostar järn?
  7. Kan man sälja gjutjärn?
  8. Hur mycket kostar brons?

Hur mycket är koppar värt?

Kopparpriset just nu är 4,16 USD/pound, eller ca. 36 kr/pound. Om man istället beräknar kopparpriset i gram blir det ungefär 0,08 kr/gram, eller ca. 80 kr/kg.

Vart kan man sälja koppar?

Lantz Metall kan erbjuda flera tjänster inom kopparskrot återvinning. Just koppar har ett relativt högt kilopris, vilket gör att det verkligen kan löna sig att undersöka möjligheterna att sälja kopparskrot, oavsett om man kommer från ett företag eller hör av sig till oss som privatperson.

Vad kostar 1 kg mässing?

Skrotpriser 2021
MetalltypSkrotpris
Koppar20-50 kr/kg
Kopparkabel8-20 kr/kg
Mässing15-40 kr/kg
Rostfritt1-10 kr/kg

Vart säljer man skrot?

Att sälja skrot och metaller eller elektronikutrustning kan vara ett sätt att tjäna bra med pengar. Om du inte själv vill bli en lokal skrothandlare finns det flera olika återvinningsföretag som är intresserade av att köpa upp skrotet av dig.

Vad är priset på kopparskrot?

Vi hjälper er helt kostnadsfritt att få priser på kopparskrot och andra metaller. Värdet på kopparskrot kan variera mycket....Skrotpriser Kopparskrot 2021.
MaterialPris
Koppar20-50 SEK/KG
Elektrolyt40-50 SEK/KG
Kopparkabel8-20 SEK/KG

Hur mycket kostar järn?

Ett riktpris för järnskrot är 1–3 SEK/kg. OBS! Detta är endast ett riktpris baserat på iakttagelser från marknaden under de senaste åren och priset varierar mellan olika skrotköpare.

Kan man sälja gjutjärn?

Det är inte bara avlagda guldsmycken du kan få pengar för när du säljer dem, även gamla stekpannor och kastruller har ett skrotvärde.

Hur mycket kostar brons?

Och skrot är ju många olika metaller. rons kan bestå av olika legeringar beroende på vad det är för brons man är ute efter. Eftersom brons består av mellan 78-95% koppar så bestäms priset till största efter kopparpriset. Kopparpriset ligger för tillfället på 49 228 kronor/ton, alltså 49,22 kronor/kilot.