:

Kan inte köpa biljett Västtrafik?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte köpa biljett Västtrafik?
 2. Kan man dela biljett Västtrafik?
 3. Kan inte köpa biljett?
 4. Hur köper man biljett Västtrafik?
 5. Kan man låna ut sitt periodkort?
 6. Var köper man månadskort Västtrafik?
 7. Hur mycket kostar SL månadskort?
 8. Hur undviker man kontrollanter?
 9. Hur köper man sms biljett buss?
 10. Hur köper man biljett på buss?
 11. Kan man låna ut 24 Timmarsbiljett Skånetrafiken?

Kan inte köpa biljett Västtrafik?

Om ditt köp inte går igenom behöver du kontrollera att du har internettäckning och att du har aktiverat internetköp för ditt bankkort. Om du är Nordeakund måste du logga in på din internetbank och öppna kortet för internetköp vid varje periodbiljettköp i vår app.

Kan man dela biljett Västtrafik?

Du kan låna ut biljetten obegränsat antal gånger, men till max fem olika telefoner per biljett. Om mottagaren är inloggad i appen vid utlåningstillfället kan den ta emot biljetten i flera telefoner. En person som inte är inloggad i appen räknas som en ny mottagare om den ominstallerat appen.

Kan inte köpa biljett?

Om ditt köp inte går igenom behöver du kontrollera att du har internettäckning och att du har aktiverat internetköp för ditt bankkort. Om du är Nordeakund måste du logga in på din internetbank och öppna kortet för internetköp vid varje periodbiljettköp i vår app.

Hur köper man biljett Västtrafik?

Du kan köpa enkelbiljett i alla våra försäljningskanaler. Du kan få den i form av en pappersbiljett eller på ett Västtrafikkort. Du kan även köpa biljett i appen Västtrafik To Go. Information om hur du kan betala i de olika kanalerna finns på Västtrafiks webbplats.

Kan man låna ut sitt periodkort?

Du kan låna ut en 30-dagarsbiljett 15 gånger och en sommarbiljett 31 gånger och till totalt fem olika nummer under biljettens giltighetstid. Du kan som mest låna ut den en gång per dygn. Den kortaste utlåningstiden är fyra timmar och den längsta resten av biljettens giltighetstid.

Var köper man månadskort Västtrafik?

Du kan köpa periodbiljetter i Västtrafiks butiker, på Västtrafiks försäljningsställen och som mobilbiljett i appen Västtrafik To Go. Inom vissa områden säljs periodbiljetter även ombord på fordon. Periodbiljett som inte köps i appen Västtrafik To Go laddar du på ett Västtrafikkort.

Hur mycket kostar SL månadskort?

Den nya taxan för ett månadskort blir 950 kronor för vuxna, 640 kronor för pensionär, ungdom och student, en höjning med 20 kronor mot idag. Även skolbiljetterna för vår- respektive hösttermin höjs med 20 kronor. En enkelbiljett köpt med reskassa kommer att kosta 38 kronor för vuxna, en höjning med en krona.

Hur undviker man kontrollanter?

Det bästa sättet att slippa kontrollanterna är naturligtvis att hålla utkik efter dem. Genom att sätta sig längst fram i vagnen (eller bussen) på höger sida har man bra koll och upptäcker oftast kontrollanterna på hållplatsen.

Hur köper man sms biljett buss?

När du har gjort ditt val av stadstrafik väljer du "Kategori" Vuxen eller Skolungdom. Tryck på "Köp" för att köpa din mobiljbiljett för stadstrafiken. Din biljett får du direkt i appen. Scanna bara biljetten i läsaren ombord på bussen så aktiveras den automatiskt.

Hur köper man biljett på buss?

bussen. Det går även bra att köpa sin biljett ombord på bussarna med konto- eller kreditkort. Observera att så kallade online-kort, exempelvis Visa Electron eller Maestro-kort inte fungerar ombord om bussen befinner sig i ett område med dålig mobiltäckning.

Kan man låna ut 24 Timmarsbiljett Skånetrafiken?

Biljetten kan köpas för resor inom Skåne och med alla rabatter samt för alla zoner. Biljetten kommer inte att gå att låna ut. ... Att istället köpa en 24-timmarsbiljett istället kostar 54 kronor för en liten zon, 102 kronor för mellanzon och 210 kronor för hela Skåne.