:

Vad kostar det att parkera på Djurgården?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att parkera på Djurgården?
  2. Vad kostar det att parkera på Hasselbacken?
  3. Kan man parkera på Djurgården?
  4. Vad kostar det att parkera på Skansen?
  5. Kan man köra bil på Djurgården?
  6. Vad kostar taxa 2?
  7. Vad kostar boendeparkering i Nacka?

Vad kostar det att parkera på Djurgården?

10 kronor per timme, dygnet runt alla dagar.

Vad kostar det att parkera på Hasselbacken?

Parkering kostar SEK 325 per dag.

Kan man parkera på Djurgården?

Djurgården finns det möjlighet till parkering vid följande platser, men tänk på att antalet platser är begränsat: Kaknästornet, Mörka kroken 28. Nordiska museet, Djurgårdsvägen 6–16. ... Djurgårdsslätten, Djurgårdsvägen 86.

Vad kostar det att parkera på Skansen?

Det visade sig att det går att hitta parkering på Djurgården för 35 kr/ timme eller till och med 20 kr/ timme om man har tur och är beredd att gå en kortare sträcka.

Kan man köra bil på Djurgården?

När bommen är stängd får endast boende och verksamma på Djurgården med särskilt passertillstånd passera med motorfordon. ... Undantag görs för kollektiv- och nyttotrafik, taxi samt för besökare med särskilda skäl.

Vad kostar taxa 2?

TAXA 2: Omfattar Stockholm city samt de viktigaste huvudgatorna i innerstaden. 26 kronor per timme 7-21. Lördagar, söndagar samt dag före helgdag, 9-19. 15 kronor per timme övrigt tid.

Vad kostar boendeparkering i Nacka?

Tillståndet kostar ingenting men du ska betala avgift när du parkerar. Avgiften för boendeparkering på västra Sicklaön är 500 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn. Det går också att betala för 90 dagar åt gången. Då är priset 1 500 kronor.