:

Hur laddar man på busskort?

Innehållsförteckning:

 1. Hur laddar man på busskort?
 2. Vart kan man fylla på busskort Karlstad?
 3. Vad kostar det att åka buss i Karlstad?
 4. Var laddar man busskortet?
 5. Hur betalar man på Sörmlandstrafiken?
 6. Vart köper man busskort Värmland?
 7. Vad kostar det att åka buss barn?
 8. Hur betalar man på bussen i Nyköping?
 9. Kan man köpa bussbiljett på Coop?
 10. Hur betalar man på Värmlandstrafik?

Hur laddar man på busskort?

Det gör du enkelt med hjälp av kortnumret som du hittar på resekortets baksida. När ditt resekort är registrerat på Mina sidor kan du ladda resekortet direkt via nätet, när och var du vill. På Mina sidor kan du ladda ditt resekort med vilken produkt du vill och dessutom med en reskassa.

Vart kan man fylla på busskort Karlstad?

Vi har ett Kundcenter som är beläget Karlstads busstation, Drottninggatan 43, där du kan få extra hjälp med priser, biljetter och annat kring din resa. Vi har även ombud runt om i Karlstad som säljer alla produkter för både Karlstadsbuss och Värmlandstrafik.

Vad kostar det att åka buss i Karlstad?

Med ett resekort med reskassa kan du åka på alla Karlstadsbuss och Värmlandstrafiks fordon i hela Värmland. För varje nytt resekort tas en avgift på 30 kr....Barn och skolungdom 0 - 19 år.
En resaPris
Enkelbiljett reskassa15 kr
Enkelbiljett förköp#17 kr
Enkelbiljett ordinarie*49 kr

Var laddar man busskortet?

Ladda ditt busskort via webben
 • Du skapar ett konto med personligt inlogg.
 • Det kan ta upp till 24 timmar innan din laddning finns på busskortet.
 • Din laddning aktiveras på ditt kort när du lägger kortet på biljettmaskinen. ...
 • För att ladda via webben måste du ha ett aktivt busskort.
 • Det går bara att ladda vårt nya kort.

Hur betalar man på Sörmlandstrafiken?

På Mina sidor betalar du med betal- och kreditkort (VISA eller MasterCard). Vad kan jag använda reskassa till? Om du har laddat reskassa på ditt resekort kan du betala din biljett med den när du går ombord, vart och när du än vill åka. Priset för din resa blir då också lägre än om du betalar ombord på bussen.

Vart köper man busskort Värmland?

Värmlandskort finns att köpa och ladda på våra försäljningsställen, hos bussföraren och i våra biljettautomater. Själva plastkortet kostar 30 kr och sedan fyller du det med reskassa eller period.

Vad kostar det att åka buss barn?

Att resa med barn Två barn under 7 år åker gratis med betalande medresenär. Barn under 7 år som reser (utan betalande medresenär) löser barnbiljett. För barn i grupp exempelvis förskolegrupp löser alla biljett.

Hur betalar man på bussen i Nyköping?

Du betalar med reskassa ombord på bussen. Reskassan gäller inte på tåg. När du ”blippar” ditt kort dras det belopp du ställt in på Mina sidor automatiskt. Se särskild information om hur de ställer in din favoritresa i vår broschyr här!

Kan man köpa bussbiljett på Coop?

Coop Kungsör är numera ett fullvärdigt ombud och samarbetspartner till VL, vilket innebär att du nu kan ladda ditt VL-resekort och köpa biljetter hos dem.

Hur betalar man på Värmlandstrafik?

Ombord på Värmlandstrafiks bussar kan du köpa enkelbiljett hos föraren och betala med reskassa eller bankkort. Föraren kan också hjälpa till med att fylla på reskassa eller ladda på period till ditt resekort och du betalar med bankkort.