:

Vad kostar det att boka bord på Pinchos?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att boka bord på Pinchos?
 2. Hur mycket kostar maten på Pinchos?
 3. Hur länge får man ha sitt bord på Pinchos?
 4. Hur kan man betala på Pinchos?
 5. Hur många rätter på Pinchos för att bli mätt?
 6. Måste man boka bord Pinchos?
 7. Är Pinchos svenskt?
 8. Har Pinchos uteservering?
 9. Hur länge får man sitta på restaurang?
 10. Hur många får man vara på Pinchos?
 11. Vad ska man äta på Pinchos?
 12. Hur mycket tjänar man på Pinchos?
 13. Vad är godast på Pinchos?
 14. Hur ofta byter Pinchos meny?
 15. Har Pinchos svenskt kött?
 16. Vart är pinchos ifrån?
 17. Är pinchos tapas?
 18. Finns Pinchos utomlands?
 19. Vad gäller vid restaurangbesök?
 20. Hur lång är en sittning?

Vad kostar det att boka bord på Pinchos?

Pris: Rätterna på Pinchos kostar mellan 29 kr – 49 kr / styck. För att bli mätt så rekommenderas du beställa runt 4-5 rätter per person, beroende på hur hungrig du är så klart. I dryckesväg finns det otroligt många alternativ och även roliga drinkar att välja mellan.

Hur mycket kostar maten på Pinchos?

Matmässigt gör Pinchos ingen förnärmad. Välbekant plockmat från de populäraste hörnen av vår fyrkantiga glob. De flesta munsbitarna kostar mellan 30 och 40 kronor, och sett till pris/styck kan det verka billigt, men det är bara nästan sant. Det är ett sätt att få oss att tro att vi äter billigt.

Hur länge får man ha sitt bord på Pinchos?

Det lönar sig ofta att titta förbi då vi har tot, 11 platser som inte är bokningsbara via appen! Vill man sitta längre än normal sitt tid (2h 15 min) boka bord från 20,00 och framåt. Du vet väl att vi har öppet till 01,00 Fredag och Lördag!

Hur kan man betala på Pinchos?

Pinchos har ett stort utbud av smårätter och därför finns här något för alla! Deras otroligt unika cirkusmiljö går inte att slå, man får ett varmt välkomnande och man vill inte lämna stället på flera timmar. Restaurangen är kontantfri, det är endast kortbetalning eller betalning via din smartphone som gäller.

Hur många rätter på Pinchos för att bli mätt?

Pinchos finns ju på flera orter med samma koncept, små portioner där man plockar ihop 4-5 rätter för att bli mätt. Detta gör dock att priset sticker iväg, speciellt om man är lite hungrig. Man beställer själv via appen vilken funkar toppenbra.

Måste man boka bord Pinchos?

Du kan boka bord på appen,och se när det är ledigt. Rekommenderar ett besök,det var väldigt trevligt när vi var där.. för mer än ett år sedan. Klart vettigt att boka och helg absolut nödvändigt.

Är Pinchos svenskt?

En kontantfri restaurang som växer snabbt Pinchos är en svensk franchisekedja som grundades 2012 i Göteborg.

Har Pinchos uteservering?

Pinchos - Pinchos uteservering är officiellt invigd och ni... | Facebook.

Hur länge får man sitta på restaurang?

För en restaurang som har öppet mellan till exempel 12:00 till 16:00 är den totala tiden för den sittningen 240 minuter.

Hur många får man vara på Pinchos?

Pinchos i Sälen finns 200 sittplatser och en bra dag tar man emot 650 gäster. Då jobbar sex personer i köket och 5 på golvet. Detta kan jämföras med en traditionell restaurang i samma storlek där man är 4 i köket och 7 på golvet.

Vad ska man äta på Pinchos?

Pinchos beställer man sina tapas och dryck via en app som man laddar ner. Tapasrätterna var jättegoda och det gick snabbt från beställning till att maten var färdig. När maten är klar får man ett meddelande om det och hämtar sin mat själv.

Hur mycket tjänar man på Pinchos?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201724 800 kronor26 200 kronor
201825 400 kronor26 400 kronor
201924 800 kronor27 000 kronor
202026 700 kronor26 200 kronor

Vad är godast på Pinchos?

Kebabrullen och sötpotatispommes var godast, medan kycklingspetten var helt ok. Då servitrisen återigen bad om ursäkt, så fick vi som kompensation beställa in varsin efterrätt. Mitt val föll på en Daimbrownie vilken var jättegod och en bra avslutning på kvällen.

Hur ofta byter Pinchos meny?

I Sälen finns runt 34 tapas på menyn. I cirkusvagnen hämtar man godis - drinkar och godisdrinkar. – När man kommer tredje gången till oss som gäst vill vi kunna erbjuda något nytt, därför varierar vi ständigt vår meny, vi byter ut minst två rätter per månad.

Har Pinchos svenskt kött?

Köttet kommer från Siljans chark så det är bara svenskt kött. Vi tänkte att vi vill gynna svenska bönder.

Vart är pinchos ifrån?

En kontantfri restaurang som växer snabbt Pinchos är en svensk franchisekedja som grundades 2012 i Göteborg. Restaurangerna profilerar sig genom att vara kontantfria och att gästerna beställer och betalar via sin telefon, via en av företaget utvecklad app.

Är pinchos tapas?

Som koncept liknar det tapas, med den främsta skillnaden att pinchos vanligen är stuckna med tandpetare eller grillspett, ofta till en bit bröd. De serveras i individuella portioner och beställs individuellt och betalas alltid oberoende från drycken.

Finns Pinchos utomlands?

App-konceptet Pinchos är idag en av Sveriges snabbast växande franchise-kedjor. 2019 fanns det 64 enheter i Sverige, men även gäster i Norge, Danmark, Finland och Tyskland kan besöka Pinchos på sin hemmaplan.

Vad gäller vid restaurangbesök?

Det här gäller från den 29 september att den som: driver ett serveringsställe ansvarar för att serveringsställets lokaler och tillhörande områden utomhus som besökare har tillträde till är utformade så att trängsel undviks och att besökare kan hålla ett från smittskyddssynpunkt säkert avstånd från varandra.

Hur lång är en sittning?

1. Vi har inga bestämda tider på en sittning, vi brukar räkna mellan 1,5 till 2 timmar mellan bokningar på populära bord. Varierande på tid och dag.