:

När öppnar Skånetrafiken?

Innehållsförteckning:

 1. När öppnar Skånetrafiken?
 2. Var finns Skånetrafikens ombud?
 3. När kan man köpa sommarkortet?
 4. Hur kontaktar man Skånetrafiken?
 5. Vad kostar 24 timmars biljett Skånetrafiken?
 6. När börjar Skolkortet gälla Skåne?
 7. Var köpa sommarkort Skånetrafiken?
 8. Var kan man köpa busskort i Malmö?
 9. När kan man köpa sommarkortet 2021?
 10. När kan man köpa Sommarbiljetten?
 11. Hur klagar man på skanetrafiken?
 12. Hur reser man med skanetrafiken?
 13. Vad kostar sommarkortet Skånetrafiken?
 14. Vad kostar årskort på Skånetrafiken?
 15. När börjar Skolkortet gälla Skåne 2021?
 16. När börjar Skolbusskorten gälla Skånetrafiken?
 17. Var kan man köpa månadskort skanetrafiken?
 18. Hur får man kvitto från skanetrafiken?
 19. Var köper man busskort Borås?
 20. Hur många kan åka på sommarkortet 2021?

När öppnar Skånetrafiken?

Med start den 2 november öppnar Skånetrafiken en ny telefonlinje dit de som känner oro i samband med kollektiva resor inom Skåne kan vända sig.

Var finns Skånetrafikens ombud?

De 60 ombuden ska finnas i hela Skåne – i alla kommuner. I det gamla biljettsystemet fanns det 30 ombud där resenärerna kunde köpa sina biljetter. – Detta skulle varit klart tidigare och har varit en orsak till de långa köerna vid Skånetrafikens kundcenter, säger Linus Eriksson.

När kan man köpa sommarkortet?

Nytt för i år är att det även finns en sommarbiljett att köpa i Skånetrafikens nya app. Med Jojo Sommar och sommarbiljetten i appen reser du hur mycket du vill mellan 15 juni och 15 augusti. Jojo Sommar och sommarbiljetten gäller för resor i Skåne och kostar i år 675 kronor.

Hur kontaktar man Skånetrafiken?

 1. Boka resa med Serviceresor. Beställningsmottagning 0771-77 44 11. [email protected]skanetrafiken.se.
 2. Kundtjänst. 0771-77 44 33. [email protected]skanetrafiken.se.
 3. Adress. Skånetrafiken Sjukresor. 281 83 Hässleholm.

Vad kostar 24 timmars biljett Skånetrafiken?

Att istället köpa en 24-timmarsbiljett istället kostar 54 kronor för en liten zon, 102 kronor för mellanzon och 210 kronor för hela Skåne.

När börjar Skolkortet gälla Skåne?

Skolbiljett inför läsår 2019/2020 Din skolbiljett gäller för fritt resande dygnet runt måndag till fredag i hela Skåne mellan den 12 augusti 2019 till och med den . Kortet kommer att gälla alla skollov (förutom sommarlovet) samt helgdagar som infaller på en vardag. Kortet är kostnadsfritt.

Var köpa sommarkort Skånetrafiken?

Besök våra kundcenter Skånetrafikens biljetter går att köpa på många ställen i Skåne. På våra fyra egna kundcenter får du full service. Men du kan även köpa biljetter och få hjälp hos närmare 60 ombud runt om hela Skåne.

Var kan man köpa busskort i Malmö?

Du kan köpa vårt kort via vår hemsida, hos våra kundcenter och hos våra ombud. Kortet kostar 30 kronor. Till kortet kan du köpa och koppla biljetter. Det gör du också på hemsidan, hos kundcenter, i de nya biljettautomaterna eller hos våra ombud.

När kan man köpa sommarkortet 2021?

Årets sommarkort kommer att kosta 550 kronor (50 kronor dyrare än förra året). Det är tillgängligt att köpa från och med den 17 maj till och med den 31 juli. Du köper kortet hos ombud eller via Mina Sidor och laddar på produkten på ett grönt resekort.

När kan man köpa Sommarbiljetten?

- Sommarbiljetten som gäller 1 maj - 31 augusti. Den finns för helt pris 2 400 kronor, och för reducerat pris 1 450 kronor. Och du får alltså en månad på köpet jämfört med att köpa 30-dagarsbiljetter för samma tid.

Hur klagar man på skanetrafiken?

Här kan du lämna tankar och önskemål om ny trafik. Det kan vara önskemål om avgångstider, nya hållplatser eller nya linjer. Dina synpunkter registreras och används som en del av underlaget när vi till exempel ska byta tidtabell eller utveckla trafiken.

Hur reser man med skanetrafiken?

När du har fått hem ditt kort köper du din biljett och kopplar den till kortet. För att biljetten ska vara giltig måste du aktivera den. Då kan du resa direkt. Du kan betala med betalkort, månadsfaktura eller värdekoder på skanetrafiken.se.

Vad kostar sommarkortet Skånetrafiken?

Sommarbiljetten börjar gälla den 15 juni. Adressen till hemsidan, som är döpt till Semestra, är: https://sommarbiljetten.skanetrafiken.se. Theresia Swanholm har samtidigt en nyhet att presentera. – Priset på Sommarbiljetten blir 699 kronor, säger hon.

Vad kostar årskort på Skånetrafiken?

Kortet kostar 30 kronor. Till kortet kan du köpa och koppla biljetter. Det gör du också på hemsidan, hos kundcenter, i de nya biljettautomaterna eller hos våra ombud. Du kan koppla 30-dagarsbiljett, enkelbiljett eller 24-timmarsbiljett till kortet.

När börjar Skolkortet gälla Skåne 2021?

Läsåret 2021/2022 gäller samtliga skolkort för fritt resande på helgfri måndag-fredag klockan 4 - 19 på UL:s bussar, Upptåg, och SL-pendeln på sträckan Uppsala - Arlanda. Hemresans sista delresa måste startas senast klockan 19. Kortet gäller under perioden 16 augusti – 23 december 2021 och 10 januari – .

När börjar Skolbusskorten gälla Skånetrafiken?

Skolbiljetten finns för både grundskole- och gymnasieelever. De kort som kommuner och skolor köper in löper över ett helt läsår. Skolbiljetten gäller för fritt resande dygnet runt i hela Skåne måndag till fredag mellan den 9 augusti 2021 och . Skolbiljetten gäller även på skollov under läsåret.

Var kan man köpa månadskort skanetrafiken?

30-dagarsbiljett Du reser fritt under 30 dagar. Biljetten kan du ha i appen eller på vårt reskort. Biljetten går att köpa i appen, i biljettautomater, hos kundcenter, på hemsidan och hos våra 57 ombud.

Hur får man kvitto från skanetrafiken?

Du får ingen pappersbiljett utan biljetten är kopplad till ditt betalkort. Om du behöver ett utskrivet kvitto kan du det på skanetrafiken.se. Om du har blippat ditt betalkort på stadsbussen och ska resa vidare med gul regionbuss eller tåg behöver du köpa en ny biljett.

Var köper man busskort Borås?

Du kan köpa i våra egna Västtrafikbutiker eller hos ombud som Pressbyrån eller 7-Eleven.

Hur många kan åka på sommarkortet 2021?

Sommarbiljetten kommer kosta 699kr detta året. får man blommor som på bilden om man köper ett sommarkort? Om du har ett Jojo Sommar kan du ta med dig två barn/ungdomar/kompisar på resan utan att betala något extra. Villkoret är att ni reser tillsammans hela vägen och att högst en i sällskapet har fyllt 20 år.