:

Hur många Mio butiker finns i Sverige?

Innehållsförteckning:

 1. Hur många Mio butiker finns i Sverige?
 2. Hur många jobbar på Mio?
 3. Vilken Mio butik är störst i Stockholm?
 4. Kan man handla online på Mio?
 5. Hur många Miobutiker?
 6. Vart grundades Mio?
 7. Hur är det att jobba på Mio?
 8. Hur länge har Mio rea?
 9. Hur använder man presentkort online Mio?
 10. Har Mio hemleverans?
 11. Var tillverkas Mio möbler?
 12. Vad hette Mio tidigare?
 13. Vart tillverkas Mio soffor?
 14. Vad tjänar en säljare på Mio?
 15. Har Mio kollektivavtal?
 16. När brukar det vara rea på möbler?
 17. När kommer Mio värdecheck 2021?
 18. Hur använder man Mio värdecheck online?
 19. Hur använder jag värdecheck Mio?

Hur många Mio butiker finns i Sverige?

Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov.

Hur många jobbar på Mio?

Mio AB har 197 anställda och gjorde ett resultat på 183 880 KSEK med omsättning KSEK under 2020.

Vilken Mio butik är störst i Stockholm?

Välkommen till Mio Kungens Kurva.

Kan man handla online på Mio?

Handla tryggt och säkert med Trygg e-handel | Mio.

Hur många Miobutiker?

Mio är en svensk möbel- och inredningskedja som finns representerad genom drygt 70 butiker runt om i Sverige, en butik på Åland samt på internet med e-handel. Huvudkontoret ligger i Tibro. Mio ägs gemensamt av handlarna som driver sina butiker utifrån Mios koncept.

Vart grundades Mio?

1962 Mio/Founded Möbelkedjan Mio grundades 1962 i Helsingborg som Möbelhandelns Inköps Organisation, som senare förkortades till MIO, och flyttade till Tibro på 1970-talet.

Hur är det att jobba på Mio?

Tungt arbete med mycket lyft och omflyttningar i varuhuset som visserligen är kul men slitigt. Att tjänstgöra som både säljare och visual merchandiser fördelat under veckan är ingen bra lösning. ... Här behövs ett mognare och tryggare ledarskap där man premierar ett gott arbete och inte enbart hyllar antal sålda sängar.

Hur länge har Mio rea?

Lyckligtvis erbjuder Mio ständigt nya kampanjer, med rea i princip varje vecka. Vanligt förekommande kampanjer hos Mio är medlemserbjudanden där du får 50 % rabatt om du handlar för minst 600 kronor och är medlem i kundklubben. Det är både gratis och superlätt att bli medlem i förmånsklubben.

Hur använder man presentkort online Mio?

Ett presentkort kan vara en välkommen present för den inredningsintresserade, som kan använda det för inköp ur hela vårt sortiment! Köp det i närmaste Mio-butik eller via GoGift. Köper du presentkortet via nätet kan det skickas direkt hem till den du vill överraska!

Har Mio hemleverans?

Hemleverans och montering När du handlar i butik och på mio.se kan du välja mellan att hämta i butik eller att få dina möbler hemlevererade. Vi har flera olika alternativ och du väljer själv det som passar dig bäst.

Var tillverkas Mio möbler?

Mio, som står för Möbelhandlarnas Inköps Organisation, har aldrig haft någon egen tillverkning utan alla produkter har alltid tillverkats av en affärspartner. Idag sker tillverkning av Mioprodukter främst i Sverige och Europa men produkter tillverkas även i Asien, som står för en fjärdedel av den totala produktvolymen.

Vad hette Mio tidigare?

Beslutet att starta Mio fattades april 1962 genom ett initiativ av ett antal möbelhandlare från södra Sverige samt Stockholmsområdet. Syftet var framför allt att pressa inköpspriser med hjälp av större volymer, därav namnet Mio som är en förkortning av Möbelhandelns Inköpsorganisation.

Vart tillverkas Mio soffor?

År 2013 blev Mio störst på soffor i Sverige och 2017 blev man störst även på sängar. Produktionen finns i hela världen; sängarna tillverkas i Sverige och Baltikum och stoppade möbler tillverkas främst i Baltikum och Östeuropa, där Mio även har en logistikhub. Mycket kommer också från Asien.

Vad tjänar en säljare på Mio?

 • Medellön. 30 000 kr.
 • Man. 31 300 kr.
 • Kvinna. 29 400 kr.
 • Yrkesprognos. Mycket hård konkurrens.

Har Mio kollektivavtal?

De nekade till att de brutit mot Kollektivavtalet, trots att Handels Fackförbund nu har ett pågående ärende i de avtalsbrott MIO begått. ... De bryter mot Handels Kollektivavtal och bryr sig inte om sin personals säkerhet.

När brukar det vara rea på möbler?

De har gjort en prisjämförelse av 81 populära produkter över tid – och den visar enligt undersökningen att det är i februari som de riktiga fynden görs. Jämförelse visar alltså inte att det är under de stora rea-högtiderna, som mellandagsrean och "black friday", som varorna är billigast.

När kommer Mio värdecheck 2021?

Mio rabattkod | Uppdaterad 11 oktober, 2021 - Kupongerna.

Hur använder man Mio värdecheck online?

Villkor för digitala värdecheckar
 1. Värdecheckar kan nyttjas vid köp i Mios samtliga butiker och på mio.se.
 2. En värdecheck kan användas vid flera köptillfällen, förutsatt att giltighetstiden inte passerat samt att det finns belopp kvar att nyttja.
 3. Värdechecken erhålls när varorna är är levererade och betalda.

Hur använder jag värdecheck Mio?

För att nyttja värdechecken i butik: den är registrerad på ditt medlemskap och väntar på dig i butikskassan. För att nyttja värdecheckenmio.se: din unika webbkod är skickad till dig via nyhetsbrev och sms (förutsatt att du inte valt bort dessa kommunikationsvägar på Mina sidor).