:

När får jag nya samtal Halebop?

Innehållsförteckning:

  1. När får jag nya samtal Halebop?
  2. Vad händer när abonnemanget går ut Halebop?
  3. Kan inte ringa 099 nummer Telia?
  4. Kan inte ringa 099 nummer?
  5. Vad händer när man byter telefonnummer?
  6. Vad ska man tänka på när man byter nummer?

När får jag nya samtal Halebop?

Bindningstid 12 mån, till 31 okt. Välj abonnemang efter hur mycket surf du behöver. Skulle den ta slut i förväg någon månad kan du såklart köpa till mer. Enkelt.

Vad händer när abonnemanget går ut Halebop?

5.11 Gäller Avtalet för viss minsta tid (bindningstid) och har uppsägning skett med stöd av punkt 14.4, förfaller fast avgift för resterande del av bindningstiden till omedelbar betalning. 5.12 Om Halebop sagt upp Avtalet har Kunden rätt att återfå förskotts- betalda avgifter.

Kan inte ringa 099 nummer Telia?

Det kan dock finnas tekniska omständigheter som gör att spärrning av vissa nummer inte kan ske. Operatören ska åtminstone ha spärrar för samtal till betalnummer (-0900, -0939, -0944, -099), utlandssamtal och samtal till nummerupplysning (118-serien).

Kan inte ringa 099 nummer?

Enligt Avtalsvillkorslagen är det oskäligt att hänvisa konsumenter till ett nummer med förhöjd taxa för att nå kundtjänst. Som exempel på nummer med förhöjd taxa nämns de som börjar på 0900, 0939, 0944 eller 099 (betalteletjänster). Nummer som börjar på 077 nämns däremot inte som nummer med förhöjd taxa.

Vad händer när man byter telefonnummer?

Du har möjlighet att behålla ditt telefonnummer när du flyttar eller byter operatör om din nya operatör medger detta. Det gäller även ditt fasta telefonnummer om du flyttar till ett annat riktnummerområde. Det finns dock inte någon skyldighet för en ny operatör att ta emot ditt telefonnummer.

Vad ska man tänka på när man byter nummer?

Banken/erna, där är bra att rätt nummer stämmer så man kan få igång mobilt bank-id, Swish samt göra kortköp som kräver SMS verifiering. Google / Gmail, arbetsgivare, skolor för eventuella barn, försäkringskassan och såklart nära, kära och kollegor.