:

När öppnar SF bio Umeå?

Innehållsförteckning:

 1. När öppnar SF bio Umeå?
 2. När öppnar biostaden Nyköping?
 3. När öppnar SF bio?
 4. Hur mycket kostar det att gå på bio?
 5. Vilken tid släpps biljetterna på SF?
 6. När öppnar bion i Varberg?
 7. När öppnar Filmstaden i Växjö?
 8. Är Bio i Stockholm öppet?
 9. Hur mycket kostar en mellan popcorn på bio?
 10. Finns det någon BIO öppen?
 11. Vilka biosalonger har öppet?
 12. När släpps biljetterna till No time to die?
 13. När släpps nästa James Bond?
 14. När öppnar Filmstaden Uppsala?

När öppnar SF bio Umeå?

Vi har öppet måndag - fredag kl. 10:00 - 17:00. Lördag - söndag kl. 11:00 - 16:00.

När öppnar biostaden Nyköping?

Tisdag - Torsdag 16:30-22:30. Fredag - Söndag 14:00-22:30.

När öppnar SF bio?

Det är med stor glädje vi kan informera om att vi återigen öppnar våra biografer och välkomnar er tillbaka till biomörkret den 1 juni. I linje med de rådande restriktionerna kan vi välkomna 50 personer per salong.

Hur mycket kostar det att gå på bio?

I dag kostar en biobiljett mellan 1 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.

Vilken tid släpps biljetterna på SF?

Vi släpper biljetter till kommande vecka på onsdagar. Biljetter till premiärer kan ibland släppas tidigare. Håll utkik på www.filmstaden.se/nyheter. Här skriver vi om veckans väntade biljettsläpp, eventuella förköp, premiärer eller säsongsbetonade biljettsläpp.

När öppnar bion i Varberg?

Det har tvingat både Bio Capitol i Varberg och Stadsbion i Falkenberg att hålla stängt. Men nu är det äntligen dags att öppna upp för besökare igen. Den 31 juli är det premiär för Berts dagbok - en film som i vanliga fall hade lockat storpublik framför biodukarna.

När öppnar Filmstaden i Växjö?

Sedan den 19 mars har Filmstadens 35 biografer i Sverige varit stängda på grund av coronapandemin. Men nu planerar de att öppna biograferna igen. Den 24 juni öppnar biografer i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. I Växjö kommer de preliminärt att öppna biografen den 15 juli.

Är Bio i Stockholm öppet?

Det går fortfarande att se film på Svenska Bios biografer Grand och Victoria i Stockholm. Svenska Bios biografer Grand på Sveavägen och Victoria på Götgatan har fortsatt öppet och visar film som tidigare. Svenska Bios salonger påverkas inte av Filmstadens beslut att tillfälligt stänga.

Hur mycket kostar en mellan popcorn på bio?

En ”stor popcorn” på SF Bio rymmer 5,2 liter. 300 gram av dessa popcornkärnor ger 5,25 liter. Kostnaden för dem är 10,17 kronor. Sedan tillkommer kostnader för olja, salt och el eller gas.

Finns det någon BIO öppen?

Den första juni slår Filmstaden återigen upp portarna till sina 35 biografer runt om i Sverige. Detta efter att regeringen gett grönt ljus till evenemang inomhus med max 50 personer. ... Sedan slutet av november förra året har samtliga av Filmstadens 35 biografer fått hålla stängt.

Vilka biosalonger har öppet?

I samarbete med bio.se har vi tagit fram en lista på biografer som fortfarande håller öppet.
 • Stockholm. Bio Rio (obs. Stängt sen 18 mars) Bio Kaskad. ...
 • Göteborg. Bio Roy. Capitol. ...
 • Malmö Biograf Spegeln. Panora Folkets Bio.
 • Gävle. Bio 7:an.
 • Helsingborg. Röda Kvarn.
 • Jönköping. Folkets Bio.
 • Karlstad. Arenan.
 • Luleå Folkets Bio Royal.

När släpps biljetterna till No time to die?

släpps biljetterna till "No Time to Die" Den 15 september släpper vi de första biljetterna till världspremiären - håll utkik. Svensk publik blir bland de första i världen att se Daniel Craigs sista äventyr som James Bond. När filmen går upp på Filmstadens biodukar den 30 september är det mer än en vecka före USA.

När släpps nästa James Bond?

Filmens världspremiär var planerad till den i Storbritannien, men den meddelades det att premiären är uppskjuten till den 12 november 2020 till följd av spridningen av coronaviruset. I oktober 2020 meddelades att filmen blev försenad igen till .

När öppnar Filmstaden Uppsala?

Nya Filmstaden på Dragarbrunnsgatan förväntas öppna våren/sommaren år 2024. Byggnationen sker i samarbete med hyresvärden Uppsala Akademiförvaltning.