:

Kan man beställa online från Biltema?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man beställa online från Biltema?
 2. Hur betalar man på Biltema?
 3. Var tillverkas biltemas produkter?
 4. Är Biltema svenskt?
 5. Hur länge är det öppet köp på Biltema?
 6. Vad säljer Biltema mest av?
 7. Har Jula öppet köp?
 8. Hur lång garanti har Biltema?
 9. Vilka äger Biltema?
 10. Hur många Biltema finns i Sverige?
 11. Vad säljer Biltema?
 12. Vem är Biltemas grundare?

Kan man beställa online från Biltema?

Kan jag beställa produkter från Biltema via postorder eller hemsida? Med vår tjänst Köp & Hämta kan du handla varor online som du sedan kan hämta upp packade och färdiga i ditt närmsta varuhus. Du kan även välja att få dina varor utlevererade till din bil av vår personal.

Hur betalar man på Biltema?

Qliro faktura Tillsammans med Qliro erbjuder vi dig betalning via faktura, för att enkelt och tryggt handla på nätet. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas via e-post till den mejladress du anger vid köpet. Du kan även se och betala fakturan i Qliros app/webbplats.

Var tillverkas biltemas produkter?

Fritidsvaruhuset Biltema avslutar nu sin produktion av hästprodukter av läder i Kanpur i Indien. Det var tidigare i veckan som P1-programmet Kaliber avslöjade allvarliga hälsorisker för arbetarna i fabrikerna där ridsportsutrustning tillverkas, utrustning som säljs i flera svenska butiker.

Är Biltema svenskt?

Biltema är ett svenskt detaljhandelsföretag med huvudkontor i Helsingborg. Biltema grundades 1963 av Sten Åke Lindholm som postorderverksamhet i en källarlokal i Linköping. Då hette företaget "Handelsbolaget BIL-TEMA". ... Idag har Biltema varuhus i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Hur länge är det öppet köp på Biltema?

Vid köp hos Biltema har du 30-dagars öppet köp vilket betyder att du kan få pengarna tillbaka när du returnerar din vara. Du kan lämna tillbaka i vilket Biltema-varuhus du vill.

Vad säljer Biltema mest av?

På 1960-talet började Lindholm sälja reservdelar till bilar. Men i dag säljer Biltema också reservdelar till mc, båttillbehör, hushållsprodukter, kontor-teknik och verktyg. Och så billig korv, precis som Ikea.

Har Jula öppet köp?

Utöver den lagstadgade ångerrätten vid e-handel ger Jula alla Kunder öppet köp under 60 dagar från inköpstillfället. För att en produkt ska kunna returneras via Öppet Köp ska produkten återlämnas i obruten originalförpackning och vara i samma skick som vid inköpstillfället.

Hur lång garanti har Biltema?

Vi lämnar ett års garanti på varorna i vårt sortiment med undantag av förbrukningsartiklar som t. ex. ficklampsbatterier, glödlampor och slitagedelar där vi lämnar 6 månaders garanti.

Vilka äger Biltema?

Biltema, i Sverige och i övriga Norden, ägs av det holländska bolaget Biltema Holding BV som ägs av det Hongkong-baserade bolaget, Birgma Holding ltd. Moderbolaget Birgma kontrolleras av Sten-Åke Lindholm som äger 2 500 aktier och hans barnbarn Louise Wennberg, som äger 125 aktier via ett Maltaregistrerat bolag.

Hur många Biltema finns i Sverige?

Sammanlagt har Biltema 136 varuhus (2018).

Vad säljer Biltema?

Biltemas historia är en framgångssaga och en ekonomisk succé för ägaren Sten-Åke Lindholm. På 1960-talet började Lindholm sälja reservdelar till bilar. Men i dag säljer Biltema också reservdelar till mc, båttillbehör, hushållsprodukter, kontor-teknik och verktyg. Och så billig korv, precis som Ikea.

Vem är Biltemas grundare?

Sten Åke Lindholm Biltema/Founders