:

Vilken bukett?

Innehållsförteckning:

 1. Vilken bukett?
 2. Hur skickar man Blommogram?
 3. Kan man skicka blommor till en kille?
 4. Vad kan man skicka istället för blommor?
 5. Vilken vas till vilken blomma?
 6. Kan man skicka blommor till BB?
 7. Kan man skicka blommor till en man?
 8. Kan man skicka champagne med bud?
 9. Vad kan man köpa till någon som ligger på sjukhus?
 10. Vad kostar ett Blommogram?
 11. Vad kostar det att köpa rosor?
 12. Vad sätta i stor vas?
 13. Vad kan man ha i en stor vas?
 14. Får man ta med sig blommor till sjukhuset?
 15. Hur skickar man blommor till sjukhus?
 16. När kan man skicka blommor?

Vilken bukett?

Generellt så brukar man säga att buketten bör utgöra 2/3-delas av vasens omkrets och höjd för att varken bukett eller vas ska ta överhanden. Ju större diameter vasens öppning har desto fler blommor behövs för att buketten inte ska kännas gles och “hängig”.

Hur skickar man Blommogram?

Nu kan du skicka blommor varifrån du än befinner dig. Med bara några få klick kan du nu bestämma vilken blomsterbukett du vill skicka, vad det ska stå på korten och var i landet det ska skickas. Ett blombud hämtar upp buketten från den närmaste floristen och levererar sedan gåvan direkt till dörren.

Kan man skicka blommor till en kille?

Skicka en gåva till din kille i form av blommor. Att skicka blombuketter till din pojkvän brukar oftast vara mest populärt, men självklart skickar blombuden i Sverige även snittblommor och andra gåvor. ... Du känner din kille, blomsterbuden kan blommorna.

Vad kan man skicka istället för blommor?

Du kan skicka flera olika typer presenter med bud i Sverige. Populära val är blombud, godisbud och chokladbud. Presentbutiker som erbjuder presentbud är bland annat Godisboxen, Chokladbudet samt Euroflorist.

Vilken vas till vilken blomma?

- Det viktigaste att tänka på när du väljer vas för snittblommor, är vart du ska ha buketten. Har du en väldigt hög bukett vill du ha en hög vas och då står den bäst vid sidan på ett sidobord till exempel. Om du däremot vill ha din bukett på matbordet är det bättre med en lägre vas, tipsar Malin.

Kan man skicka blommor till BB?

På många avdelningar är det tillåtet att ta med blommor men man bör undvika blommor som har för stark doft. På flera avdelningar är det dock inte tillåtet så fråga personalen på avdelningen eller i infodisken.

Kan man skicka blommor till en man?

Det som brukar vara populärt att skicka till honom är stilrena och höga buketter i grönt, blått eller rött. Men även olika plantor eller grupparrangemang med till exempel succulenter. För att göra presenten ännu mer uppskattad till honom kan du välja att också ta med en chokladask.

Kan man skicka champagne med bud?

Vilken dröm det är att skicka blommor med en flaska champagne, eller hur!? Men tyvärr är detta inte lagligt i Sverige och du kan därför inte beställa det från någon av de större blombuden på nätet.

Vad kan man köpa till någon som ligger på sjukhus?

Det viktiga är att du visar att du bryr dig om den som drabbats av sorg och ger av din tid. Men vill du ge något kan blommor, godis, ett ljus med budskap eller en presentbok om sorg vara passande presenter.

Vad kostar ett Blommogram?

Budavgiften är från 99 kronor. Det gäller både Blommogram för leverans inom Sverige och till utlandet. Avgiften är inte inkluderad i produktpriset. Väljer du att själv hämta beställningen i närmaste butik betalar du ingen budavgift.

Vad kostar det att köpa rosor?

Rosor
 • Rosa rosor 50 kr.
 • Röda rosor 75 kr.
 • Vita rosor 50 kr.
 • Rosor, blandade färger 60 kr.

Vad sätta i stor vas?

Floristens tips: välj en hög, rak vas för snittblommor med långa stjälkar som vass, liljor & amaryllis. Höga vaser passar perfekt för snittblommor med långa, fina stjälkar som liljor & amaryllis.

Vad kan man ha i en stor vas?

Du kan också använda vanliga kvistar från äppel-,päron- och körsbärsträd men även blåbärsris, trollhassel, hägg och sälg är fina att ha i vas. Alla kvistar kommer för eller senare få någon typ av blad, så hittar du några fina kvistar kan du alltid sätta dem i en vas och se vad som helst.

Får man ta med sig blommor till sjukhuset?

På många avdelningar är det tillåtet att ta med blommor men man bör undvika blommor som har för stark doft. På flera avdelningar är det dock inte tillåtet så fråga personalen på avdelningen eller i infodisken.

Hur skickar man blommor till sjukhus?

Jag vill skicka blommor till någon på ett sjukhus Generellt är det tillåtet att skicka blommor till en patient på sjukhus, men det finns avdelningar där det är förbjudet. Är man osäker kan man alltid ringa till avdelningen och fråga.

När kan man skicka blommor?

Blommogram levereras på vardagar mellan kl. 9.00-20.00 till privatpersoner och innan kl. 9.00-16.00 till företagsadresser. Tiderna kan variera något beroende på olika butikers leveranstider.