:

Kan man plugga ekonomi på distans?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man plugga ekonomi på distans?
  2. Kan man läsa till civilekonom på distans?
  3. Hur många år tar det att bli ekonom?
  4. Var kan man läsa till civilekonom?
  5. Hur många högskolepoäng är civilekonom?
  6. Är det svårt att bli en ekonom?

Kan man plugga ekonomi på distans?

En ekonomikurs på distans är till för dig som är i behov av ett flexibelt schema. Här hittar du kurser oavsett om du vill lära dig mer om grundläggande företagsekonomi eller det senaste inom redovisningsområdet.

Kan man läsa till civilekonom på distans?

Att läsa utbildningen på distans Ekonomprogrammet kan läsas på campus i Gävle eller on-line på distans. On-line programmet förmedlas via internet och lärplattformen Canvas. Det innebär att du kan läsa hemifrån eller vid ett lokalt Lärcentrum.

Hur många år tar det att bli ekonom?

Ekonomprogrammet är 3 år (180 högskolepoäng) och leder till en kandidatexamen. Civilekonomprogrammet är 4 år (240 högskolepoäng) och leder till civilekonomexamen, som är en yrkesexamen på avancerad nivå.

Var kan man läsa till civilekonom?

Civilekonomexamen ges vid universiteten i Karlstad, Linköping, Umeå, Luleå och Örebro, Linnéuniversitetet (Växjö), högskolorna i Borås, Halmstad och Internationella handelshögskolan, Jönköping University.

Hur många högskolepoäng är civilekonom?

Civilekonomprogrammet, 240 hp. Som civilekonom har du möjlighet till en karriär inom många branscher. och organisationer i regionen.

Är det svårt att bli en ekonom?

Framtidsutsikter för ekonomer Framtidsutsikterna för ekonomer ser lite olika beroende på vilket yrke det gäller. Arbetsförmedlingen bedömer att det blir hård konkurrens om jobben för banktjänstemän, ekonomiassistenter samt löne- och personalassistenter både på fem och tio års sikt.