:

Hur logga in på Telia?

Innehållsförteckning:

 1. Hur logga in på Telia?
 2. Kan inte logga in på mitt Telia?
 3. Hur hittar jag mitt användarnamn Telia?
 4. Hur säger man upp Telia bredband?
 5. Kan man byta telefon under bindningstiden Telia?
 6. Hur byter man abonnemang Comviq?
 7. När öppnas mitt abonnemang?

Hur logga in på Telia?

Du kan logga in på Mitt Telia med BankID oberoende på vilken enhet du har ditt BankID. Vill du till exempel logga in via datorn kan du använda ditt BankID i mobilen. Välj BankID när du ska logga in, fyll i ditt personnummer och öppna appen i mobilen för att verifiera dig.

Kan inte logga in på mitt Telia?

Sök upp tillgängliga, trådlösa nätverk och välj det nätverk som heter Telia Wifi. Öppna därefter din webbläsare. Om du inte automatiskt kommer in på inloggningssidan för Telia Wifi kan du manuellt skriva in adressen 10.0.0.6 i webbläsarens fönster. Därefter följer du instruktionerna som följer på webbsidan du möter.

Hur hittar jag mitt användarnamn Telia?

Glömt användarnamn till Telia Play
 1. Gå till startsidan för Telia Play via din dator eller Telia Play-appen. Klicka på Logga in.
 2. Klicka på Glömt dina inloggningsuppgifter.
 3. Klicka på Glömt ditt användarnamn.
 4. Skriv in din e-postadress och klicka på Skicka.

Hur säger man upp Telia bredband?

Avsluta mobilabonnemang, mobilt och fast bredband samt de flesta tv-paket. Dessa avslutas via vår kundtjänst på telefon 90 200, via vår chatt eller e-post, som du hittar på våra kontaktsidor.

Kan man byta telefon under bindningstiden Telia?

Köp en mobil med Komplettabonnemang och gå med i Byt Mobil-programmet* Efter 12 månader kan du byta den mot en ny. Halva ursprungsvärdet på din mobil dras av mot den nya. Genomför bytet enkelt i butik eller via vår kundtjänst på telefon 90 200.

Hur byter man abonnemang Comviq?

Har du ett kontantkort hos Comviq och vill ändra det till ett abonnemang så gör det enkelt inne i Mitt Konto. Du kan även teckna ett nytt abonnemang och välja “behåll nummer” i vår webbshop - då kommer ditt kontantkortsnummer att föras över till ditt nya abonnemang.

När öppnas mitt abonnemang?

Om ditt abonnemang har blivit stängt på grund av obetald faktura kommer det att öppnas automatiskt ca 1-3 vardagar efter att du har betalat inkassokravet. Du kan också begära en snabbare öppning, förtursöppning, så snart du har betalat.