:

Kan man bada i Bråviken?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man bada i Bråviken?
 2. Får man bada i strömmen Norrköping?
 3. Kan man bada i Glan?
 4. Kan man bada i Ensjön?
 5. Hur varmt är det i vattnet Norrköping?
 6. Kan man bada i Motala ström?
 7. Kan man bada i Roxen?
 8. Kan man bada i Stångån?
 9. Vart kan man bada Stockholm?
 10. Kan man bada i Lindö?
 11. Hur varmt är det i vattnet Östergötland?
 12. Får man bada i Varamon?
 13. Hur är vattnet i Roxen?
 14. Kan man bada i svinstadsjön?

Kan man bada i Bråviken?

Barnvänligt havsbad i Bråviken, långgrunt med sand- och stenbotten, bryggor och toaletter. Badplatsen har inom gångavstånd kiosk och lekplats. Denna badplats klassas som ett EU-bad.

Får man bada i strömmen Norrköping?

– I Strömmen råder badförbud enligt de lokala ordningsföreskrifterna. Om man ska bada måste man ha polistillstånd, säger Therese Lilja, enhetschef park och natur, på Norrköpings kommun.

Kan man bada i Glan?

Badplats Glan, Skarsätter är ett insjöbad i Norrköping i Östergötlands län. Vattnet i Glan, Skarsätter är tjänligt.

Kan man bada i Ensjön?

Nu är vattnet i Ensjön återigen tjänligt och går bra att bada i. Norrköpings kommun avråder dock fortfarande från bad på Lindöbadet på grund av för hög halt av Inestinala Enterokocker och e coli i vattnet.

Hur varmt är det i vattnet Norrköping?

Norrköping ligger på norra halvklotet, på latitud 58 grader. Vattnet på den här platsen värms aldrig upp till bekväma värden. Genomsnittlig årlig vattentemperatur vid kusten i Norrköping är 9.0°C, efter årstiderna: på vintern 3.5°C, på våren 5.0°C, i sommar 16.5°C, på hösten 11.1°C.

Kan man bada i Motala ström?

Det barnvänliga Ljungbadet ligger vid Ljungsjön. Sjön har ett klart och fint vatten som kommer via Motala ström från Vättern. Här finns brygga, grillplats, omklädningsrum, stora gräsytor, en liten sandstrand och torrtoalett.

Kan man bada i Roxen?

Bergsbadet i Roxen är ett familjevänligt och långgrunt bad med sandstrand och gräsytor. Badet ligger alldeles intill Göta kanal och Bergs slussar. Roxen är en stor men grund sjö vilket gör att vattentemperaturen snabbt blir behaglig. Badet har brygga, omklädningsrum och vattentoalett.

Kan man bada i Stångån?

Ett bra bad för familjen. I Johannelundsbadet i Stångån/Kinda kanal, norr om Brokindsleden, finns en badlagun och två beachvolleybollplaner. Det finns även en servicebyggnad med kiosk och toaletter på plats. Skötselansvarig är Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, Linköpings kommun.

Vart kan man bada Stockholm?

33 träffar
 • Brunnsvikens strandbad. Frescati Hagväg 18. Östermalm.
 • Ekhagens strandbad. Lektorsstigen. ...
 • Farsta strandbad. Farsta strandbad. ...
 • Flatenbadet, allmänna. Flatenvägen 200. ...
 • Flatenbadet, barnbadet. Flatenvägen 200. ...
 • Fredhällsbadet. Snoilskyvägen 34. ...
 • Hässelby allmänna bad. Hässelby-Vällingby.
 • Hässelby strandbad. Hässelby-Vällingby.

Kan man bada i Lindö?

Bakterier som kan leda till kräkningar och diarré om du sväljer vattnet frodas nu vid Lindöbadet och Ensjön i Norrköping. Kommunen avråder därför nu från bad vid dessa platser.

Hur varmt är det i vattnet Östergötland?

Badplats Ågelsjön är ett insjöbad i Norrköping i Östergötlands län. Vattnet i Ågelsjön är tjänligt m. anm.. Senast uppmätta temperatur var 25,0°C uppmätt 2021-07-14.

Får man bada i Varamon?

På grund av höga eller mycket höga bakteriehalter i vattnet, avråder just nu Motala kommun från bad på flera platser: Torpa sand, Varamobaden, Pariserviken, Jerusalemsbadet och Råssnäsbadet. Avrådan om bad gäller både människor och djur som kan bli sjuka av bakterierna.

Hur är vattnet i Roxen?

Badplats Roxen Sandvik är ett insjöbad i Linköping i Östergötlands län. Vattnet i Roxen Sandvik är tjänligt. Senast uppmätta temperatur var 12,4°C uppmätt 2021-10-07.

Kan man bada i svinstadsjön?

Svinstadsjön är en drygt 3 kilometer lång sprickdalssjö med näringsrikt vatten. Vid badet finns brygga, grillplats, en liten lekplats och torrtoalett. Toaletten är tillgänglighetsanpassad och möjlig att besöka med exempelvis rullstol eller barnvagn. Badet är tyvärr ofta drabbat av algblomning.