:

Hur fungerar enkelbiljett?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar enkelbiljett?
  2. Vad kostar en bussbiljett?
  3. Hur länge gäller enkelbiljett Skånetrafiken?
  4. Vad kostar en enkelbiljett?
  5. Kan man åka fram och tillbaka på samma biljett?
  6. När gäller Skolbiljett SL?
  7. Hur länge gäller en biljett på Öresundståget?
  8. Hur länge håller en enkelbiljett SL?
  9. Vad kostar reskassan?

Hur fungerar enkelbiljett?

Med enkelbiljett kan du resa på våra tåg, bussar, spårvagnar, båtar och med närtrafiken. Under biljettens giltighetstid kan du resa hur mycket du vill. Biljetten gäller inte för en specifik avgång.

Vad kostar en bussbiljett?

Dagbiljett. Barn/ungdom 198 SEK, Vuxen 396 SEK. Dagbiljett köps på bussen och gäller för obegränsat antal bussresor i länet under en dag.

Hur länge gäller enkelbiljett Skånetrafiken?

Biljetter till och från Danmark Enkelbiljett: Gäller för hela det datum biljetten aktiverades, samt till klockan 04.00 datumet efter. En enkelbiljett gäller endast i den riktning som anges på biljetten.

Vad kostar en enkelbiljett?

Att köpa en enkelbiljett i SL-trafiken kostar i dag olika beroende på hur man köper den. Använder man förbetald reskassa kostar enkelbiljetten 32 kronor, men köper man biljetten i SL:s app är priset 45 kronor. Lika mycket kostar det att köpa en biljett i spärrarna.

Kan man åka fram och tillbaka på samma biljett?

Reser du med regionbuss eller tåg får du ett reducerat pris på återresan så länge biljetten är giltig. Inom biljettens giltighet betalar man inte för startzonen på återresan.

När gäller Skolbiljett SL?

Skolbiljett UL/SL hösttermin 2580 kr Biljetten gäller helgfri måndag - fredag mellan klockan 04.30 och 19, under höstterminen från den 9 augusti till och med den 22 december 2021. UL-biljetten är i form av ett kvitto, som du måste ha med dig tillsammans med SL Access-kortet för att biljetten ska vara giltig.

Hur länge gäller en biljett på Öresundståget?

Biljettgiltighet. En biljett gäller för resa med det färdmedel och vid den tidpunkt som biljetten anger. En Öresundstågsbiljett med avresestation inom zon F + L i Danmark är dock giltig för resa med valfri avgång med Öresundståg på samma sträcka inom 3 timmar innan och 3 timmar efter angiven avgångstid.

Hur länge håller en enkelbiljett SL?

Biljetten gäller i 75 minuter från det att du köper den. Giltighetstiden står skriven med klockslag på biljetten.

Vad kostar reskassan?

Reskassa vuxen
Enkelbiljett reskassaPrisGiltighet
två zoner54 kr90 min
tre zoner81 kr120 min
fyra zoner108 kr120 min
fem zoner135 kr120 min