:

Vad kostar det att hyra flyttbil?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att hyra flyttbil?
 2. Vad kostar det att hyra en liten flyttbil?
 3. Hur lätt lastbil?
 4. Vad kostar det att hyra en skåpbil?
 5. Är skåpbil lätt lastbil?
 6. Får man köra lätt lastbil med B-körkort?
 7. Hur mycket kostar det att hyra en bil?
 8. Hur mycket kostar det att hyra en Lamborghini en dag?
 9. Kan man hyra en Lamborghini?
 10. Vilken lätt lastbil får lasta mest?
 11. Är skåpbil en personbil?
 12. Får man köra personbil med tungt släp med B körkort?
 13. Får man köra traktor B med AM kort?

Vad kostar det att hyra flyttbil?

Pris flyttbil, ju större desto dyrare Priset avgörs på hur stor bil du behöver, antalet timmar bilen kommer att utnyttjas samt vilken firma du väljer. Ett rimligt pris för att hyra en flyttbil i 8 timmar ligger på mellan (för b-körkort) och kr (För C-körkort).

Vad kostar det att hyra en liten flyttbil?

Priser Lastbilar
BilgruppVillkorKorttidshyra: 0-4 h inkl. 50 km
Minilastbil18 år449:-
Liten lastbil18 år629:-
Mellan lastbil18 år839:-
Stor lastbil18 år989:-

Hur lätt lastbil?

Har du köpt nya möbler? Då är det bra att hyra en liten lastbil när du ska frakta hem dem. Den rymmer 5 kbm, är automatväxlad och lätt att köra.

Vad kostar det att hyra en skåpbil?

Vad kostar det att hyra skåpbil? Du kan hyra skåpbil för ca 650 kr per dag eller 3 500 kr för en vecka.

Är skåpbil lätt lastbil?

En skåpbil är en sorts lätt lastbil, men den är nästan alltid helt täckt och har inget flak. För att få köra skåpbil krävs B-körkort ibland (över en visst fordonsvikt) C1-körkort.

Får man köra lätt lastbil med B-körkort?

Ska du köra personbil eller lätt lastbil behöver du ett B-körkort.

Hur mycket kostar det att hyra en bil?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Sverige? En hyrbil i Sverige kostar i genomsnitt 3 209 kr per vecka (458 kr per dag).

Hur mycket kostar det att hyra en Lamborghini en dag?

Priser från 633 kr. Greatdays har en skön sajt där du kan välja mellan 6 olika paket när du vill hyra och köra en Lamborghini. Du kan antingen åka med som passagerare eller ta tjuren vid hornen och sätta dig bakom ratten på en äkta Lamborghini Gallardo för att känna kraften från den stora V10 bakom ryggen.

Kan man hyra en Lamborghini?

Lamborghini förmedlar atletisk design, futurism och renhet. Du kan nu hyra en Lamborghini genom Auto Europe. Njut av den extrema friluftskänslan i en Gallardo LP 560 Spyder. Gör en spännande resa och lyssna till motorljudet av en kraftfull V10-motor.

Vilken lätt lastbil får lasta mest?

Även om Mercedes Sprinter i de allra flesta fall säljs som lätt lastbil med totalvikt upp till 3,5 ton så finns det många som har behov av att kunna lasta ännu tyngre. Lagom till sommaren kommer Sprinter med upp till 5,5 tons totalvikt och med en lastförmåga på upp till 3,4 ton.

Är skåpbil en personbil?

Som personbil enligt ML anses även buss och lastbil med skåpkarosseri om fordonets totalvikt är högst 3 500 kg och lastbilens skåp och förarhytt inte är separata karosserienheter.

Får man köra personbil med tungt släp med B körkort?

Med utökad B-behörighet får du dra ett släp som väger mer än 750 kg i totalvikt. Bilens och släpets sammanlagda totalvikt får då inte vara över 4 250 kg.

Får man köra traktor B med AM kort?

För att köra traktor a eller motorredskap klass II behöver du ett körkort eller ett traktorkort. För att få köra traktor b krävs ett körkort för bil. Med ett traktorkort får du köra: ... Motorredskap klass II på vägar (motorredskap som är gjorda för en hastighet på högst 30 km/timmen).