:

Vad kostar Smådjursförsäkring?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar Smådjursförsäkring?
 2. Vad kostar det att försäkra kanin?
 3. Vilken Kaninförsäkring?
 4. Vad täcker Agria Kattförsäkring?
 5. Hur mycket kostar det att röntga en kanin?
 6. Vad kostar försäkring marsvin?
 7. Vad kostar det att försäkra ett marsvin?
 8. Vilken är den bästa Djurförsäkringen?
 9. Hur mycket kostar det att kastrera en kanin?
 10. Hur mycket kostar ett besök hos veterinären?
 11. Vad kostar veterinärbesök marsvin?
 12. Måste man försäkra en hamster?
 13. Vilken försäkring är bäst för hund?
 14. Vilket Veterinärvårdsbelopp?
 15. Vad ingår i Djurförsäkring?

Vad kostar Smådjursförsäkring?

Självrisk för smådjursförsäkring utgår från rörlig och fast del. Rörlig för smådjursförsäkring är 25 % av kostnaderna för veterinärbesöket. Den fasta delen brukar ligga på 700 kr.

Vad kostar det att försäkra kanin?

Att försäkra kaniner är dessutom relativt billigt. Det kostar cirka 520 konor per år.

Vilken Kaninförsäkring?

Jag vill försäkra min kanin! Välj ersättningsbelopp som passar dig - 10 000 eller 20 000 kronor. I vår kaninförsäkring ingår medicin upp till 1 500 kronor. Och du kan även välja att utöka din försäkring med tillägg för extra medicin och livförsäkring. Vi försäkrar alla kaniner oavsett ålder!

Vad täcker Agria Kattförsäkring?

Veterinärvårdsförsäkringen kan ersätta kostnader när en veterinär undersöker, behandlar eller vårdar ditt djur på grund av olycksfall eller sjukdom. Många gånger kan sådana undersökningar och behandlingar bli kostsamma, eftersom djursjukvård inte är finansierad genom skatter - som sjukvården för oss människor är.

Hur mycket kostar det att röntga en kanin?

Prislista fasta priser
Kastrering (priserna gäller ej medicinskt motiverade ingrepp)
Vaccination mot Rabies & Leptospirosfr. 1030:-
Vaccination kanin Nobivac Myxo RHD (Kaningulsot typ 1+2+kaninpest)745:-
ID-märkning

Vad kostar försäkring marsvin?

Årspremien är 360 kr per marsvin. För ett av mina marsvin har jag en mängdrabatt på 10%, vilket ger en årspremie på 324 kr för just det marsvinet. Agria har en fast självrisk på 700 kr per 125 dagars behandlingsperiod, och en rörlig självrisk på 25%. Årspremien är 460 kr per marsvin.

Vad kostar det att försäkra ett marsvin?

Årspremien är 360 kr per marsvin. För ett av mina marsvin har jag en mängdrabatt på 10%, vilket ger en årspremie på 324 kr för just det marsvinet. Agria har en fast självrisk på 700 kr per 125 dagars behandlingsperiod, och en rörlig självrisk på 25%. Årspremien är 460 kr per marsvin.

Vilken är den bästa Djurförsäkringen?

Moderna djurförsäkring Moderna djurförsäkringar erbjuder både katt och hundförsäkringar som alltid hamnar i toppen på de bästa djurförsäkringarna i Sverige. De har schyssta villkor och prisvärda försäkringar både för katter och för hundar.

Hur mycket kostar det att kastrera en kanin?

Priset varierar mellan olika kliniker (ca. 500-1000 kr) så det bästa är att ringa till den klinik du tänkt använda dig av och höra med dom.

Hur mycket kostar ett besök hos veterinären?

Veterinärbesök som inte ersätts av försäkringen Här är några exempel på vad de här besöken kan kosta: Vaccination hund: ca 500 kr (beroende på hur många och vilka vaccin som används) Vaccination katt: ca 500 kr. Kastrera tik: ca 60 kr.

Vad kostar veterinärbesök marsvin?

Priser på avlivning och kremering
Avlivning av hund, katt, kanin, gnagare, fågel
Katt600 kr
Kanin300 kr
Råttor/Marsvin200 kr
Hamster/Fåglar150 kr

Måste man försäkra en hamster?

Varför ska jag ha en hamsterförsäkring? Hamstrar kan också råka illa ut, bli sjuka eller skada sig. Ögonsjukdomar, tumörer och bakterieinfektioner kan exempelvis göra att man behöver besöka veterinär. Det kan snabbt bli dyrt hos veterinären, men genom att ha en bra försäkring kan du ge din hamster den bästa vården.

Vilken försäkring är bäst för hund?

I vår sammanställning av hundförsäkringar har vi utsett Many Pets till den bäst i test 2021 baserat på kundomdömen. ManyPets hundförsäkring har ett högt veterinärvårdsbelopp (upp till 140 000 kronor), en självrisk från 0 kronor och en självriskperiod på så mycket som 365 dagar.

Vilket Veterinärvårdsbelopp?

I Sverige går det att teckna hundförsäkringar med veterinärvårdsbelopp från 25 000 kr till 120 000 kr. Vad skulle ni rekommendera för nivå? Hos oss väljer absolut flerparten 50 000 kr i veterinärvårdsbelopp.

Vad ingår i Djurförsäkring?

Djurförsäkringar består framför allt av en veterinärvårdsförsäkring som ersätter kostnader om ditt djur blir skadat eller drabbas av en sjukdom. Utöver veterinärvård kan du också teckna en livförsäkring som ger ersättning om djuret dör före en viss ålder eller måste avlivas.