:

Vad kostar det att bygga en ny toalett?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att bygga en ny toalett?
  2. Hur mycket kostar det att installera en toalett?
  3. Vad kostar installation av Vattenutkastare?
  4. Kan man måla ett badkar?

Vad kostar det att bygga en ny toalett?

Att renovera en WC, ett utrymme med toalett utan golvbrunn, kostar ungefär 70 000–90 000 kr. Det är ett relativt enkelt ingrepp utan särskilt mycket rivning, byggnation eller monteringen av inredning.

Hur mycket kostar det att installera en toalett?

Sammantaget blir kostnaderna för en ny toalett inklusive montering från ca cirka 4 000 kronor när du låter en professionell stå för installationen av en toalett med s-lås. Om du tvärtom gör jobbet själv och inte är rädd för att komma i kontakt med avlopp och vatteninstallationer kan du spara cirka 14 SEK.

Vad kostar installation av Vattenutkastare?

Priset för att installera en vattenutkastare kostar några 1000-lappar och uppåt, beroende på hur avancerad vattenutkastare du väljer. För att erhålla bästa pris kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan hos oss på VVS Experter. Då kan du få offerter från upp till fem stycken kvalitetsgranskade VVS-företag på din ort.

Kan man måla ett badkar?

Det finns två olika sätt att måla badkaret. Det ena är att använda tex Alcro 2-komponent grundfärg och sedan måla 2ggr med Servallack 2-komponentfärg. Alternativt en tvåkomponentfärg Rust-Oleum , du kan söka återförsljare här. För båda alternativen gäller att ytan som ska målas är helt ren och nedmattad.