:

Är NetonNet svenskt?

Innehållsförteckning:

  1. Är NetonNet svenskt?
  2. Vad är Fyndvara Elgiganten?
  3. Har Netonnet mellandagsrea?
  4. Vad betyder Outlet på Elgiganten?
  5. Vad hette NetOnNet förut?
  6. Vad betyder Outlet vara?
  7. När börjar mellandagsrean på NetOnNet?
  8. När börjar NetOnNet mellandagsrea?

Är NetonNet svenskt?

Netonnet AB är ett detaljhandelsföretag inom hemelektronikbranschen. Försäljning sker via internetbutik samt lagerbutiker i Sverige och Norge. Huvudkontoret och centrallagret ligger i Borås.

Vad är Fyndvara Elgiganten?

Här säljer vi produkter till ett rabatterat pris jämfört med motsvarande ny produkt. Produkterna vi säljer kan antingen vara återköp eller tidigare visningsexemplar. Gemensamt för samtliga produkter är att vi kontrollerar dessa noggrant samt att du har samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara.

Har Netonnet mellandagsrea?

Fick du bara mjuka klappar i jul? Nu är det mellandagar på NetOnNet och vi älskar hårda klappar, så här kan du hitta allt från TV, datorer och mobiltelefoner till matlagning, dammsugare och prylar till ditt smarta hem till riktigt grymma lagerpriser! Handla i Lagershop eller fraktfritt online.

Vad betyder Outlet på Elgiganten?

Välkommen till Elgiganten Outlet! Här säljer vi produkter till ett rabatterat pris jämfört med motsvarande ny produkt. Produkterna vi säljer kan antingen vara återköp eller tidigare visningsexemplar.

Vad hette NetOnNet förut?

År 2017 bytte Siba-butikerna namn till Netonnet.

Vad betyder Outlet vara?

Hem och hushållsprodukterna säljs till billigare pris jämfört med motsvarande ny produkt. Produkterna vi säljer kan antingen vara återköp eller tidigare visningsexemplar men du som kund erhåller samma produktgarantier och öppet köp som motsvarande ny vara. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med ditt inköp.

När börjar mellandagsrean på NetOnNet?

Mellandagsrean börjar traditionellt på annandagen den 26 december. Det är nämligen då som de fysiska butikerna öppnar igen efter julhelgen. Men redan den 25 december kommer några av de bästa fynden, för många nätbutiker tjuvstartar mellandagsrean en dag tidigare.

När börjar NetOnNet mellandagsrea?

NetOnNet har vi ingen ”Mellandagsrea”, inte ”kanonrea” eller ”chockrea” heller. Däremot har vi precis som vanligt lagerpriser på världens bästa hemelektronik direkt från lagerhyllan.