:

Vad har hänt idag i Haninge?

Innehållsförteckning:

 1. Vad har hänt idag i Haninge?
 2. Vad har hänt i handen?
 3. Vad händer i Brandbergen?
 4. Vad hände i Västerhaninge?
 5. Vad har hänt på Dalarö?
 6. Vad har hänt i Jordbro?
 7. Vad har hänt i Tungelsta?
 8. Vad händer i Sköndal?
 9. Vad har hänt idag i Stockholm?
 10. Vad har hänt på Södermalm?
 11. Vad hände i Jordbro igår?
 12. Vad händer i Söderort?
 13. Vad öppnar i Sköndal?
 14. Vad har hänt i Sundbyberg idag?
 15. Vad har hänt på Odenplan?
 16. Vad händer i Årsta idag?
 17. Vad byggs vid Sköndal?
 18. När öppnar bolaget i Sköndal?
 19. Vad händer i Hallonbergen idag?

Vad har hänt idag i Haninge?

tisdag 5 oktober 2021
 • Skottlossning, misstänkt Flera inringare uppger att det hört smällar som uppfattats som skottlossning i Jordbro. 5 dagar sedan · Jordbro, Haninge.
 • Brand Räddningstjänst och polis kallas Brandbergen med anledning av att det är rökutveckling från ett garage i ett f. 5 dagar sedan · Brandbergen, Haninge.

Vad har hänt i handen?

Älg på vägbanan på väg 73 mellan Handen och Länna Älg har kommit upp på vägen och påverkar trafiken i båda riktningarna på väg 73 mellan trafikplatserna Handen och Länna.

Vad händer i Brandbergen?

Senaste om Brandbergen
 • Krock mellan bil och elsparkcykel i Brandbergen.
 • 16 jun. ...
 • En person anhållen – kopplas till sprängningar i södra Stockholm.
 • 21 mar. ...
 • Larm om skottlossning i Brandbergen. ...
 • Man död efter bråk – kvinna allvarligt skadad. ...
 • Två män anhållna för mord och mordförsök.

Vad hände i Västerhaninge?

Två explosioner i Stockholm – inom en dryg timme En kraftig explosion inträffade före midnatt i Västerhaninge. En fastighet fick stora skador och polisen avvaktade att gå in på grund av rasrisk. En dryg timme senare kom larm om en ny smäll vid ett bostadshus i Sollentuna.

Vad har hänt på Dalarö?

Informationen var knapphändig men allvarlig: Brand ombord på militärbåt, 20 personer kvar. Utöver Dalarö larmades Ornö samt Kustbevakningen och brandförsvaret. ... På väg fram fick vi reda på att det rörde sig om brand i maskinrummet men att fartyget lyckats ta sig till kaj, berättar Helge Skärlén, befälhavare.

Vad har hänt i Jordbro?

Man skjuten i Jordbro En man har blivit skjuten i Jordbro söder om Stockholm. Polisen har en stor insats i närheten av pendeltågsstationen.

Vad har hänt i Tungelsta?

Inga händelser har rapporterats från Polisen denna dag.

Vad händer i Sköndal?

En ny handelsplats planeras sydöst om korsningen Nynäsvägen och Tyresövägen på fastigheten Sköndal 2:2. Samtidigt planeras en ny lokal gång- och cykelväg längs Sköndalsvägen.

Vad har hänt idag i Stockholm?

En förundersökning rubricerad försök till mord är inledd. Den skottskadade personen förs med ambulans till sjukhus. Uppdaterad 09 oktober 17:30 09 oktober 15:14, Trafikolycka, Stockholm Tre personbilar har kolliderat på Södra länken mellan Sickla och Årsta, riktning Årsta. Trafikolyckan har stor trafikpåverkan.

Vad har hänt på Södermalm?

onsdag 29 september 2021
 • Misshandel På Södermalm skadade okänd gärningsperson brottsoffret i ena benet med ett vasst föremål. 1 vecka sedan · Södermalm, Hornsbruksgatan, Stockholm.
 • Trafikbrott En polispatrull kör efter och stoppar en bil som framförs vårdslöst på Södermalm. 1 vecka sedan · Södermalm, Stockholm.

Vad hände i Jordbro igår?

Man skjuten i Jordbro En man har blivit skjuten i Jordbro söder om Stockholm. Polisen har en stor insats i närheten av pendeltågsstationen.

Vad händer i Söderort?

På Södermalm identifierade polisen den man som är misstänkt för grov stöld. Polisen sökte i närområdet och träffade på den man som är misstänkt för grov stöld vid Folkungagatan vid korsningen med Östgötagatan. ...

Vad öppnar i Sköndal?

7000 kvadratmeter ny handelsplats Den nya handelsplatsen är 7000 kvadratmeter och har två huvudbyggnader. I den ena öppnar Willys den 19 november. Öppettiderna blir 8-21. Plantagen, Systembolaget, Max hamburgerrestaurang och gymmet Nordic Wellness hamnar i andra huset.

Vad har hänt i Sundbyberg idag?

Idag föll domen för den man som den 2 januari i år knivhögg en man till döds vid Rissne Torg. Mannen döms till 13 års fängelse för mordet samt till rån, försök till grovt rån och försök till rån.

Vad har hänt på Odenplan?

Stopp i tunnelbanan. Det är fortsatt stopp mellan Odenplan och Alvik i båda riktningarna på grund av signalfel. Problemet skulle ha lösts under måndagsförmiddagen – men nu beräknas trafiken inte vara igång förrän tidigast vid 12-tiden. Ersättningsbussar har satts in men förseningar kan uppstå upp till 20 minuter.

Vad händer i Årsta idag?

Person med vasst föremål till attack – två skadade. Två personer har skadats i Årsta i södra Stockholm av en person beväpnad med ett vasst föremål. Händelsen har skett utomhus i närheten av en skola. En person har kontrollerats av polis.

Vad byggs vid Sköndal?

En ny handelsplats planeras sydöst om korsningen Nynäsvägen och Tyresövägen på fastigheten Sköndal 2:2. Samtidigt planeras en ny lokal gång- och cykelväg längs Sköndalsvägen.

När öppnar bolaget i Sköndal?

Systembolaget öppnar butik i Sköndal i södra Stockholm. Invigning planeras till slutet av 2019. I Sköndal byggs just nu ett handelsområde.

Vad händer i Hallonbergen idag?

Flera skott avlossade mot lägenhetsdörr. Polisen utreder mordförsök efter att ett dussintal skott avlossats mot en lägenhetsdörr i Hallonbergen, Sundbyberg.