:

Hur får man bröstförminskning via landstinget?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bröstförminskning via landstinget?
  2. Vad kostar en operation Gynekomasti?
  3. Vad krävs för att få göra en bröstförminskning?
  4. Varför bröstförminskning?
  5. Vad kostar en facelift?

Hur får man bröstförminskning via landstinget?

Du kan ta kontakt med en vårdcentral. Det är en läkare på vårdcentralen som avgör om du kan en operation betald av regionen eller inte. Regionen kan också betala för en bröstoperation om bröstens utseende eller form beror på att de inte utvecklats som det ska.

Vad kostar en operation Gynekomasti?

Pris: Från 28 300 kronor. Gynekomasti (manlig bröstförminskning) är en operation som har som mål att minska mängden bröstvävnad och överskottshud hos män som har utvecklat en bröstförstoring och/ eller oönskad form. Bröstens form kan påverkas av arvsanlag, viktnedgång, viktuppgång samt av läkemedel och andra substanser ...

Vad krävs för att få göra en bröstförminskning?

Du ska vara rökfri i minst 6 veckor före operationen samt ha ett BMI (Body Mass Index) som är lika med eller understiger 25 om du är 50 år. För att bli godkänd för kirurgi måste du ha bröststorlek >850cc samt besvär i form av utslag och/eller belastningsbesvär.

Varför bröstförminskning?

Många kvinnor med stor byst kan ha stora fördelar med en bröstförminskning för att lindra eller helt bli fri från olika bekymmer och problem. Tyngden och storleken av bysten ger ofta dålig hållning och besvär i rygg och nacke som kan leda till spänningshuvudvärk.

Vad kostar en facelift?

Hos oss på Nordiska Kliniken kostar ett ansiktslyft från 85 000 kr, men priset varierar såklart beroende på flera faktorer, som exempelvis hur omfattande ingreppet är. Få mer detaljerad information i vår prislista eller boka en konsultation för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.