:

Hur bra är keramiskt lackskydd?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är keramiskt lackskydd?
  2. Vad kostar en polering?
  3. Hur mycket kostar Mr Cap?
  4. Är det värt att polera bilen?
  5. Vad kostar Klädseltvätt?
  6. Vem äger Mr Cap?

Hur bra är keramiskt lackskydd?

Keramiskt lackskydd har en unik förmåga att avvisa smuts. Med keramiskt lackskydd ökar andrahandsvärdet på din bil. ... Du kommer inte att behöva tvätta bilen så ofta, vilket innebär att slitaget minskar på lacken. Du får en tydligare och bättre glans på lacken.

Vad kostar en polering?

Prislista
GRUNDPRISLISTAInkl. moms
Vaxning1400:-
Maskinell vaxpolish av kaross,. tillsnyggning av fälgar och lister samt utvändig fönsterputs. ( Lacken bör ej vara oxiderad, då måste bilen poleras. )
Polering och Vaxning2700:-

Hur mycket kostar Mr Cap?

Ring och kolla är olika för olika stationer eftersom Mr. Cap är franchising företag. När jag lämnade in min 850 sedan. så tror jag dem tog 3000:- pix för en invändig rekond och en utvändig.

Är det värt att polera bilen?

Polering + vaxning av bilen kan enkelt ta en hel arbetsdag, i vissa fall till och med flera. Resultatet är definitivt värt alla timmar. ... Vatten och damm kommer rinna av bilen mycket lättare, då ytan är slät och blank. En behandlad och glansig bil kommer också vara mycket enklare att hålla ren i fortsättningen.

Vad kostar Klädseltvätt?

Prislista för Personbil & MC
Prislista per tvättpaket för stor personbilPris
Invändig rengöring för stor personbilInvändig rengöring, rutor, dammsugning ,avtorkning.1200kr
Klädseltvätt för stor personbilRengör din bilklädsel med modern utrustning som tar bort bakterier, lukt och fläckar som sitter på djupet.1500kr

Vem äger Mr Cap?

Bolaget startade i början av 90-talet och har genom sina franchisepartner byggt upp ett starkt och framgångsrikt varumärke. Mr CAP har 150.000 kunder i 13 länder med över 60 anläggningar och behandlar ca 300 bilar varje dag. Säljaren och grundaren, Gunnar Lindén, står kvar som ägare och arbetar kvar i bolaget.