:

Vem äger Pinchos?

Innehållsförteckning:

  1. Vem äger Pinchos?
  2. Hur många rätter ska man ta på Pinchos?
  3. När kan man avboka Pinchos?
  4. Vilket land kommer Pinchos ifrån?
  5. Hur många rätter behöver man på Pinchos?
  6. Hur länge får man stanna på Pinchos?

Vem äger Pinchos?

Verksamheten, som grundades 2012 av Magnus Larsson, Jessica Ekelöf Larsson, Fredrik Mattsson och Johannes Räfsby, har vuxit kraftigt de senaste åren och i dag finns ca 45 Pinchos-restauranger i Sverige och Norge. Enbart under 2017 har 17 nya enheter öppnats och bolaget planerar öppna fler än 20 nya enheter under 2018.

Hur många rätter ska man ta på Pinchos?

Omdöme om Pinchos. Mysigt ställe och häftigt koncept. Man kan äta flera rätter, så de är små till storlek. Fyra rätter är lagom.

När kan man avboka Pinchos?

Du kan boka bord på appen,och se när det är ledigt. Rekommenderar ett besök,det var väldigt trevligt när vi var där.. för mer än ett år sedan. Klart vettigt att boka och helg absolut nödvändigt.

Vilket land kommer Pinchos ifrån?

En kontantfri restaurang som växer snabbt Pinchos är en svensk franchisekedja som grundades 2012 i Göteborg. Restaurangerna profilerar sig genom att vara kontantfria och att gästerna beställer och betalar via sin telefon, via en av företaget utvecklad app.

Hur många rätter behöver man på Pinchos?

Pinchos finns ju på flera orter med samma koncept, små portioner där man plockar ihop 4-5 rätter för att bli mätt. Detta gör dock att priset sticker iväg, speciellt om man är lite hungrig. Man beställer själv via appen vilken funkar toppenbra.

Hur länge får man stanna på Pinchos?

Vår sittningstid är normalt 2,5 tim. Men önskar gästerna sitta längre, så går det ofta att ordna. 1. Dem får sitta tills de är redo och gå, antingen tills vi stänger eller när dem själv känner för det.