:

När ser man resultat av LPG?

Innehållsförteckning:

 1. När ser man resultat av LPG?
 2. Hur länge håller LPG?
 3. Vad är LPG massage?
 4. Vad händer i kroppen efter LPG?
 5. Vad är Lipomassage?
 6. Hur går LPG till?
 7. Hur många LPG behandlingar behöver man?
 8. Hur går en LPG behandling till?
 9. När kan man göra LPG efter fettsugning?
 10. Vad är Endermologi?
 11. Vad gör bindvävsmassage?
 12. Hur känns LPG massage?
 13. När ser man resultat efter fettsugning?
 14. Hur ofta ska man göra bindvävsmassage?
 15. Hur blir man av med bindväv?
 16. Hur länge Kompressionsplagg efter fettsugning?
 17. Hur lång sjukskrivning efter fettsugning?
 18. Hur ofta kan man göra massage?
 19. Är bindvävsmassage bra?
 20. Vad är bra för bindväven?

När ser man resultat av LPG?

Resultat kan ses efter ca 5-8 ggr (för de flesta). En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/v. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/mån. Hela kroppen masseras med djupa lugna rörelser, och man kan koncentrera tiden mer på problemområden.

Hur länge håller LPG?

En grundbehandling för celluliter är 14-24 ggr och utförs 1- 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1- ev. 2 gång/månad. Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca 6 månader.

Vad är LPG massage?

LPG Endermologie LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi.

Vad händer i kroppen efter LPG?

Blodcirkulationen ökar i kroppen efter en behandling med LPG. Tekniken är en mekanisk djup bindvävsmassage som även sätter igång lymfcirkulationen. Detta medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen och svullnader i kroppen minskar.

Vad är Lipomassage?

Revolutionerande teknik: skulptera din kropp utan kirurgi Lipomassage fokuserar på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Lipomassage stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

Hur går LPG till?

Under LPG-behandlingen öppnas blod- och lymfkärl upp i huden och cirkulationen kommer igång. Med en LPG-behandling dräneras slaggprodukter och toxiner ut och försvinner från kroppen samtidigt som fettcellerna släpper ifrån sig lagrad energi vilket gör att fettcellerna blir mindre och fettdepåerna krymper.

Hur många LPG behandlingar behöver man?

Hur många Endermologiebehandlingar behövs? 10–14 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat. Efter Liposkulptur/fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid räcka.

Hur går en LPG behandling till?

Behandlingen tar 45 min, och under behandlingen har man på sig en kroppsstrumpa. Under behandlingen ligger man på en behandlingssäng och ett munstycke med vakuum och roterande rullar förs över kroppen. Munstycket tar tag i huden, lyfter upp huden, masserar och stimulerar huden. Behandling känns skön o avslappnande.

När kan man göra LPG efter fettsugning?

Före och efter kirurgi Efter, för att dränera ut vätska och minska svullnad och smärta. I ett senare skede kan metoden användas för att reducera eventuella ojämnheter som ibland kan uppkomma i samband med fettsugning. Behandlingarna bör påbörjar 1-2 månader innan planerat ingrepp.

Vad är Endermologi?

Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen.

Vad gör bindvävsmassage?

Syftet med bindvävsmassage är att ”lösa upp” bindväven för att öka cirkulationen. Behandlingen är utrensande såväl fysiskt som psykiskt. Massagen medför en mekanisk förändring lokalt genom ökad blodcirkulation, men också indirekt – reflexologisk – stimulans av de inre organen.

Hur känns LPG massage?

LPG lipomassage avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, lår och stjärt samt stramar upp slapp hud med en underbart skön, djupgående massage-metod.

När ser man resultat efter fettsugning?

När kan man se resultat? Då svullnad uppstår ser man inte resultatet direkt, utan det är först när svullnaden har gått ner som man kan se resultatet, vilket kan ta några månader.

Hur ofta ska man göra bindvävsmassage?

Bindvävsmassage är inte något du ramlar in på då och då, utan det är mer av en långvarig behandling där det kräver en del tid för att få bort ett problem. Jag bokar aldrig mindre än 6 behandlingar, gärna då två gånger i veckan, för att behandlingen också ska ge resultat.

Hur blir man av med bindväv?

Bindvävsmassage, även känd som neuralterapi, har som mål att lösa upp förtätad bindväv. Med hjälp av lill-, ring- och långfingret drar terapeuten isär bindväven. Blodcirkulationen ökar och slaggprodukter transporteras bort, vilket leder till minskad svullnad och smärta.

Hur länge Kompressionsplagg efter fettsugning?

Efter cirka 2-3 veckor börjar svullnaden ge med sig och du minskar i storlek. Då måste du byta kompression till en mindre storlek. Sedan måste du byta kompression allteftersom svullnaden avtar under året. Hur ofta det blir är individuellt, uppskattningsvis 3-6 gånger.

Hur lång sjukskrivning efter fettsugning?

Beroende på ingreppets omfattning blir man sjukskriven olika långa tidsperioder. I vissa fall kan man återgå till arbete redan efter några dagar medan somliga blir sjukskrivna i 1-2 veckor. Träning efter fettsugning? När du kan börja träna beror på hur stora områden som har behandlats.

Hur ofta kan man göra massage?

Hur ofta ska jag gå på massage? De flesta kommer till oss när de fått ont eller känner sig spända i sina muskler. Vi rekommenderar massage regelbundet även när du inte har ”problem” för att undvika att det kommer, alltså i förebyggande syfte med 3-4 veckors mellanrum.

Är bindvävsmassage bra?

Bindvävsmassage är en resultatinriktad och rehabiliterande terapiform. Utmärkt vid idrottsskador, långvariga muskelspänningar samt efter operationer. Bindvävsmassage påverkar kroppens nervbanor och sänker spänningsgraden i hela kroppen.

Vad är bra för bindväven?

Med vår lista på 10 livsmedel som ökar kollagen i din kropp naturligt kan du se och känna stor skillnad.
 • Benbuljong. Benbuljong är gjort av bindväv och ben som innehåller fosfor, kollagen, kalcium, magnesium, aminosyror, glukosamin och många andra näringsämnen.
 • Fisk. ...
 • Vitlök. ...
 • Tomat. ...
 • Äggvita. ...
 • Spirulina. ...
 • Citrusfrukter. ...
 • Bönor.