:

Vad är betallösningar?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är betallösningar?
  2. Vad är Betalningsleverantör?
  3. Hur säkert är Payson?
  4. Hur fungerar Blocketbetalning?

Vad är betallösningar?

Betalsätt = olika metoder för betalning. Betalleverantör = ett företag som erbjuder ett eller flera betalsätt (kan vara företagets egna och/eller andras). Brukar ofta kalla sina betalsätt och eventuella paket för betallösningar.

Vad är Betalningsleverantör?

En leverantör av betalningstjänster kan också kallas ett tredje parts betalningsföretag. Det är dock viktigt att notera att en betalningsleverantör och ett handelskonto inte är samma sak. Medan traditionellt handelskonto ger köpmän sitt eget konto, kombinerar en PSP en mängd olika köpmän under ett enda paraply.

Hur säkert är Payson?

Payson är certifierade av säkerhetsföretaget Trustwave. Allt detta gör att vi kan garantera dig absolut högsta säkerhet så att du kan känna dig trygg när du använder Payson. Tänk på att använda Paysons unika PaysonGaranti som extra trygghet för att vara säker på att få din vara vid handel på internet.

Hur fungerar Blocketbetalning?

När köparen och säljaren är överens så väljer säljaren Blocketbetalning i er konversation inne på meddelanden. 1. ... (köparen får också göra det senare), ange det bankkonto som pengarna ska betalas ut till och fylla i pris (upp till 300 000 kr). Då skickas ett betalningsuppdrag iväg till köparen!