:

Vad kostar service på IVT värmepump?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar service på IVT värmepump?
 2. Vem säljer IVT värmepump?
 3. Vem servar värmepump?
 4. Hur ofta skall man göra service på bergvärmepump?
 5. Var tillverkas IVT Värmepumpar?
 6. Vad betyder IVT?
 7. Vilka äger IVT?
 8. Är IVT värmepumpar bra?
 9. Är IVT svenskt?
 10. Vad är Varmvattenspets?
 11. Vad kostar service luftvärmepump?
 12. Vad kostar det att sätta in en luftvärmepump?

Vad kostar service på IVT värmepump?

En service vartannat eller var tredje år räcker för att säkerställa funktionen. Servicen kostar cirka 2 000 kronor.

Vem säljer IVT värmepump?

Skånska Energilösningar AB - IVT-återförsäljare Södra Sandby.

Vem servar värmepump?

All service på värmepumpar ska utföras av auktoriserade återförsäljare. För att göra servicen av din värmepump så effektiv som möjligt är det viktigt att du underlättar teknikerns arbetsförhållanden.

Hur ofta skall man göra service på bergvärmepump?

NIBE ställer inga krav på årlig service, men är aldrig fel att göra en funktionskontroll av anläggningen vart 2–3:e år. Då görs en kontroll och genomgång av värmepumpen för att säkerställa drift och driftförhållande.

Var tillverkas IVT Värmepumpar?

IVT Värmepumpar tillverkar och utvecklar värmepumpar i Tranås.

Vad betyder IVT?

IVT Värmepumpar är ett svenskt företag som tillverkar och säljer olika typer av värmepumpar. Företaget har cirka 450 anställda i Sverige. 2019 hade företaget en omsättning på drygt 1,4 miljarder svenska kronor.

Vilka äger IVT?

Bosch Thermotechnik GmbH köper IVT Industrier.

Är IVT värmepumpar bra?

IVT står sig väl i fler kategorier av Folksams stora värmepumpstest, nu har även vårt flaggskepp luft/luftvärmepumpen Aero 900 fått utmärkelsen ”Bra val” enligt Folksam. I testet jämfördes 40 luftvärmepumpar i fyra olika kategorier; effektivitet, miljö, funktion och garanti.

Är IVT svenskt?

IVT Värmepumpar är ett svenskt företag som tillverkar och säljer olika typer av värmepumpar. Företaget har cirka 450 anställda i Sverige. 2019 hade företaget en omsättning på drygt 1,4 miljarder svenska kronor.

Vad är Varmvattenspets?

Varmvattenspets innebär att vattentemperaturen i beredaren höjs till en inställd maxtemperatur, som är högre än den normala varmvattentemperaturen.

Vad kostar service luftvärmepump?

Vad kostar service av luft-luft värmepump? Räkna med att betala runt 2000 kronor för service av en luft-luftvärmepump, beroende på företag och innehåll i servicen. Räkna också med att servicen tar ett par timmar.

Vad kostar det att sätta in en luftvärmepump?

Inklusive montering och driftsättning beräknas en luftvärmepump kosta mellan 15 000 kronor och 25 000 kronor, beroende på vilken modell eller effektstorlek du behöver. I de flesta fall krävs inga större arbeten för att installera värmepumpen. Luftvärmepumpen passar oavsett vilket värmesystem du har i huset.