:

Vilka hudvårdsprodukter?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka hudvårdsprodukter?
 2. Vilken hudvård ska jag välja?
 3. Vilka är de bästa hudvårdsprodukterna?
 4. Vad betyder Dermalogica?
 5. Vad är en bra Hudvårdsrutin?
 6. Vad ska man ha för Ansiktsprodukter?
 7. Vilken Filorga passar mig?
 8. Är Lumenes produkter bra?
 9. Har män tjockare hud?
 10. Vilken Dermalogica rengöring?
 11. Vilken ordning tar man hudvårdsprodukter?
 12. Vad ska jag använda för Ansiktsprodukter?
 13. Vad behöver man för en bra Hudvårdsrutin?
 14. Hur använda Filorga?
 15. Vilken Lumene Foundation är bäst?
 16. Vilket är det bästa serumet?
 17. Kan man få tjockare hud?
 18. Vad ska man tvätta ansiktet med?

Vilka hudvårdsprodukter?

2. Investera i bra hudvård
 • Serum. Ett serum applicerar du innan din vanliga ansiktskräm. ...
 • Dagkräm. En dagkräm kan både skydda huden mot påfrestningar så som föroreningar, blått ljus och annat som den utsätts för under dagen och hjälpa till att återfukta den. ...
 • Nattkräm. ...
 • Toner. ...
 • Sminkborttagning. ...
 • Ögonkräm. ...
 • Ansiktsmask.

Vilken hudvård ska jag välja?

Hudvård för torr hy: Använd produkter som är djupt återfuktande och gärna näringsrika. Ofta tenderar torr hy att vara känslig, därför kan lugnande eller svalkande hudvård med exempelvis aloe vera vara att föredra. Torr hudtyp mår ofta extra bra av att behandlas med ansiktsolja.

Vilka är de bästa hudvårdsprodukterna?

 • Cetaphil Facial Moisturizer – BÄST I TEST. ...
 • Acasia 24 H Repair Cream - BÄSTA PREMIUMVAL. ...
 • Eucerin AtoControl Face Cream – BÄSTA BILLIGA DAGKRÄM. ...
 • M Picaut Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream – BÄSTA ANTI-AGE. ...
 • Sunday Riley ICE Ceramide Moisturizing Cream. ...
 • Dermalogica Intensive Moisture Balance.

Vad betyder Dermalogica?

Dermalogica grundades av en hudterapeut så vi vet allt om hur viktigt det är att anpassa hudvård inte bara efter din hudtyp utan också efter din livsstil. ... Dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard.

Vad är en bra Hudvårdsrutin?

En bra ansiktstvätt är grunden för en bra hudvårdsrutin. Faktum är att bara vatten gör mer skada än nytta för huden och likaså vanlig tvål, pH-värdet sätts ur balans och huden kan bli uttorkad. Med en bra, skonsam ansiktstvätt som är anpassad efter din hudtyp rengör du huden ordentligt utan att torka ut eller ta skada.

Vad ska man ha för Ansiktsprodukter?

Daglig hudvårdsrutin
 1. Rengöringsmousse. Börja alltid med att tvätta ansiktet med rengöringsmousse både morgon och kväll. ...
 2. Toner. Använd sedan en toner för att ta bort överblivet smink efter rengöringen och förbereda huden för nästa steg i hudrutinen. ...
 3. Ögonkräm. ...
 4. Serum. ...
 5. Dagkräm / Nattkräm.

Vilken Filorga passar mig?

Filorga är ett anti age-märke som hjälper den mogna kvinnan. De produkterna som jag rekommenderar är serien Global Repair som lanseras slutet av 2019. Den serien riktar sig till kvinnor som är 50+. Dessutom vill jag rekommendera Sleep and Lift Night Cream på natten och Lift Structure Cream på dagen.

Är Lumenes produkter bra?

Produkterna är rika på naturliga återfuktande ingredienser samtidigt som de verkar närande så att din hy känns återfuktad och mjuk hela dagen. För vem: För alla som har torr hud som är i behov av en riktig fuktboost, oavsett ålder.

Har män tjockare hud?

Manliga könshormonerna (androgener, främst testosteron) gör att män har mer kollagen i sin hud jämfört med kvinnor. Det gör att huden är tjockare och att den åldras mer långsamt.

Vilken Dermalogica rengöring?

Dermalogicas olika ansiktsrengöringar
 1. Special Cleansing Gel – passar normal/fet hud, konsistensen är en löddrande gel. ...
 2. UltraCalming Cleanser – passar den känsliga huden, konsistensen är gelcreme. ...
 3. Active Clay Cleanser – passar oljig/ oren hud, konsistensen är en blandning av lera och kol.

Vilken ordning tar man hudvårdsprodukter?

En bra tumregel för applicering av produkter är att börja med den lättaste produkten närmast huden och sedan bygger på för att avsluta med en rik creme eller olja och SPF. Detta gör att ingredienserna i produkterna kan nå de nivåer i huden där de har sin bästa verkan.

Vad ska jag använda för Ansiktsprodukter?

Applicera ansiktskräm med lätta rörelser över hela ansiktet och halsen. Om du har fet hud kan du satsa på en ansiktskräm som är lite lättare i sin konsistens. Om du har torr hud kan du istället använda en lite fetare kräm. Om din ansiktskräm inte innehåller SPF är det bra att följa upp med ett solskydd.

Vad behöver man för en bra Hudvårdsrutin?

Nedan följer 6 steg som varje hudvårdsrutin bör innehålla för att nå maximalt resultat;
 1. Ansiktstvätt. Självklart för många men inte för alla. ...
 2. Toner. Tonern avfärdas ofta och det är synd, då den gör det lilla extra för huden som gör din rutin mer effektiv med ett finare resultat. ...
 3. Exfoliering. ...
 4. Serum. ...
 5. Återfuktning. ...
 6. Solskydd.

Hur använda Filorga?

Få bort synliga linjer med Filorga Serumet behandlar effektivt alla typer av rynkor och linjer. Applicerar morgon och kväll, före din hudkräm. Har du känslig hud räcker det med en gång per dag.

Vilken Lumene Foundation är bäst?

De bästa smink- och hudvårdsprodukterna från år 2018 är äntligen här! Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Cream valdes som den bästa CC-krämen i Damernas Världs test och Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation valdes som årets ansiktsbas under 250 kr i Swedish Beauty Awards!

Vilket är det bästa serumet?

Acasia Skincare Hyaluronic Super Serum - BÄST I TEST SERUM. Serumet från Acasia var efterlängtat – detta svenska märke har nämligen utmärkt sig för sina utomordentliga produkter. Acasia Hyaluronic Super Serum lever dessutom upp till förväntningarna. Detta något tjockare serum appliceras på huden som en dröm.

Kan man få tjockare hud?

Det preparat som har en vetenskaplig uppbyggnad av huden är A-vitaminsyra, som finns i hudläkemedel på Apoteket som Aberela och Retinova (kräver recept). De ökar på bindvävens tjocklek, så huden blir tjockare.

Vad ska man tvätta ansiktet med?

Börja med din rengöringsprodukt (mjölk, gel eller mousse) och skölj med ljummet vatten. Fortsätt med ett ansiktsvatten som återfuktar och balanserar huden. Då får du också bort de sista makeupresterna. Fukta en bomullsrondell med ansiktsvatten och svep över hela ansiktet.