:

Kan man köpa biljett på bussarna Västtrafik?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man köpa biljett på bussarna Västtrafik?
 2. Kan man köpa biljett på tåget Västtrafik?
 3. Kan man köpa biljett på spårvagnen i Göteborg?
 4. Kan man köpa biljett till någon annan?
 5. Kan man köpa biljett på Pressbyrån?
 6. Kan man köpa biljett på tåget?
 7. Hur betalar man på tåget?
 8. Kan man köpa biljett på tåg?
 9. Kan jag boka SJ biljett åt någon annan?
 10. Hur köper jag biljett SL?
 11. Hur betalar man på bussen i Eskilstuna?
 12. Hur betalar man biljett på buss?
 13. Kan man köpa SJ biljett kontant?
 14. Kan man köpa biljett på tågstationen?
 15. Hur köper jag biljett på SJ?
 16. Vad händer om man inte har biljett på tåget?
 17. Hur betalar man på SJ tåg?
 18. Hur betalar man SJ faktura?
 19. Kan man köpa biljett på tåget SJ?

Kan man köpa biljett på bussarna Västtrafik?

Du kan köpa enkelbiljett i alla våra försäljningskanaler. Du kan få den i form av en pappersbiljett eller på ett Västtrafikkort. Du kan även köpa biljett i appen Västtrafik To Go. ... Det går inte att köpa biljetterbussar i Göteborg, Partille och Mölndal.

Kan man köpa biljett på tåget Västtrafik?

Ombud är en vanlig butik som säljer Västtrafiks biljetter. Du kan köpa biljett på alla spårvagnar, Västtåg och i anslutning till båtar. Det går att köpa biljett och fylla på kort på alla bussar förutom i Göteborg, Mölndal och Partille. Köp biljett var du vill och när du vill med appen Västtrafik To Go.

Kan man köpa biljett på spårvagnen i Göteborg?

Priser. Priset för en resa i Göteborg kostar från 26 kronor enkel väg. För dig som åker sällan finns det möjlighet att köpa lösa biljetter, både via sms och webb samt via försäljningsställen och på spårvagnarna. Åker du buss kan du inte köpa biljett ombord.

Kan man köpa biljett till någon annan?

Så här går det till: Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. Personen som ska låna biljetten behöver ha appen installerad i sin telefon. Utlåningen är giltig först när biljetten är synlig i mottagarens app. När biljetten är mottagen är den utlånad till klockan 04.00.

Kan man köpa biljett på Pressbyrån?

Hos oss kan du köpa tåg- och bussbiljetter över hela landet, oavsett vart du ska resa. Det är bara att komma in i någon av våra 317 butiker. Du kan såklart också köpa färdbevis när du ska resa lite kortare.

Kan man köpa biljett på tåget?

Du behöver boka biljett innan du kliver på tåget, det är inte möjligt att köpa tågbiljetter ombord på våra tåg.

Hur betalar man på tåget?

Du kan betala med Swish, faktura och kontokort. Vid köp mot faktura legitimerar du dig med Mobilt BankID.

Kan man köpa biljett på tåg?

Ombord på tåget Vi rekommenderar dig att köpa din resa i förväg på webben, eftersom Minibiljetten alltid är det billigaste alternativet. Men självklart kan du köpa din biljett av tågvärden ombord på tåget om det kniper, bara du är medveten om att den kostar lite mer.

Kan jag boka SJ biljett åt någon annan?

Nej, det kan du inte. Medlemskapet i SJ Prio är personligt och du tjänar endast poäng för de resor som du själv genomför. Du kan däremot använda dina insamlade poäng för att köpa en resa till någon annan.

Hur köper jag biljett SL?

Biljett köpt i automat Biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken. Du kan välja att skriva ut den på papper eller ladda den på ett SL Access-kort.

Hur betalar man på bussen i Eskilstuna?

Du betalar med reskassa ombord på bussen. Reskassan gäller inte på tåg. När du ”blippar” ditt kort dras det belopp du ställt in på Mina sidor automatiskt.

Hur betalar man biljett på buss?

Genom att blippa betalkortet i spärren eller på bussen köper man en biljett som är giltig i 75 minuter. Resenären väljer själv om hen vill blippa plastkortet eller sin digitala plånbok som Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Kan man köpa SJ biljett kontant?

Nu finns kundvärdar tillgängliga i stationsmiljön istället. De hjälper till med guidning för köpsj.se, i SJs app eller i SJ biljettautomat. ... Vill du köpa en biljett hänvisar vi till sj.se , SJs app eller SJ biljettautomat. Du kan också, mot en avgift på 100 kronor, köpa biljett på Pressbyrån och 7-Eleven.

Kan man köpa biljett på tågstationen?

På många stationer så finns det biljettautomat där du kan köpa tågbiljetter. Du kan betala med kontokort och biljetten skrivs ut direkt vid köpet.

Hur köper jag biljett på SJ?

Du behöver boka biljett innan du kliver på tåget, det är inte möjligt att köpa tågbiljetter ombord på våra tåg.

Vad händer om man inte har biljett på tåget?

Om du tappat din biljett eller reser utan giltig biljett blir du skyldig att betala en tilläggsavgift (kontrollavgift) om 1200 kronor om du fyllt 15 år. För järnvägstrafik som SJ bedriver som entreprenör, till exempel åt ett länstrafikbolag, kan andra bestämmelser gälla.

Hur betalar man på SJ tåg?

Du kan betala med Swish, faktura och kontokort. Vid köp mot faktura legitimerar du dig med Mobilt BankID.

Hur betalar man SJ faktura?

Ja, SJ Faktura erbjuds vid köp på sj.se, SJs app och vid köp över telefon. Är du 18 år, privatkund och har Mobilt BankID kan du välja att betala din bokning med faktura. Ingen extra fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig via den mejl du anger i bokningen med en betalningstid om 14 dagar.

Kan man köpa biljett på tåget SJ?

Det är inte möjligt att köpa biljett ombord på SJs tåg (1). ... Bokningsavgiften framgår av biljetten.