:

När öppnar Filmstaden 2021?

Innehållsförteckning:

 1. När öppnar Filmstaden 2021?
 2. Hur mycke kostar bio?
 3. Vad gäller för biografer?
 4. Hur bokar man bio?
 5. När öppnar Filmstaden Luleå?
 6. När öppnar Filmstaden Helsingborg?
 7. Vad kostar en biobiljett för barn?
 8. Vad kostar en mellan popcorn på bio?
 9. Är alla biografer stängda?
 10. Är Bio öppen?
 11. Vad kostar det att hyra en bio?
 12. Kan man köpa biljetter på bion?
 13. När öppnar biograferna i Sverige?
 14. Är Bio öppet i Stockholm?
 15. Vad kostar en biobiljett SF bio?
 16. Vad kostar en biobiljett för pensionärer?
 17. Kan man köpa popcorn på bio?
 18. Får man ta med sig popcorn på bio?
 19. Har bion stängt?
 20. När öppnar alla biografer?

När öppnar Filmstaden 2021?

Det är med stor glädje vi kan informera om att vi återigen öppnar våra biografer och välkomnar er tillbaka till biomörkret den 1 juni. I linje med de rådande restriktionerna kan vi välkomna 50 personer per salong. Det känns fantastiskt att få skapa biomagi tillsammans med er igen, som vi har längtat!

Hur mycke kostar bio?

I dag kostar en biobiljett mellan 1 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.

Vad gäller för biografer?

Biografer betraktas som allmän sammankomst enligt ordningslagen. Under hösten presenterade regeringen ett undantag i begränsningen för sittande publik. Det innebär att evenemang kan ha sittande publik med upp till 300 personer så länge smittsäkerhet uppfylls och social distansering råder.

Hur bokar man bio?

När du köper biljett på www.svenskabio.se, www.filmstaden.se eller i Filmstadens app får du en köpbekräftelse till din e-postadress. Din e-biljett hittar du i telefonen genom att klicka på länken ”Se dina biljetter” i bekräftelsemailet eller i bifogad pdf. Biljetten scannas från mobilen på biografen.

När öppnar Filmstaden Luleå?

I Luleå slår dörrarna upp onsdag 8 juli. Kring den 15 juli räknar Filmstaden med att ha full rörelse i sin verksamhet igen. Magnus Wallin tror inte att det blir svårt att locka folk tillbaka till biografen. – Folk älskar att gå på bio så dom kommer bara bli glada av att vi öppnar igen, säger han.

När öppnar Filmstaden Helsingborg?

Under torsdagen 25 oktober och fredagen 26 oktober blev det mer bio än någonsin i Helsingborg – då öppnade nya Filmstaden i stadsdelen Söder. Med sju toppmoderna salonger, Sveriges första iSense-salong och en lyxig VIP-salong är biografen ett efterlängtat lyft för filmälskare i Helsingborg.

Vad kostar en biobiljett för barn?

Om filmen är barntillåten eller från 7 år får bebis upp till 2 år följa med gratis. Om filmen är från 11 eller 15 år får bebis upp till 1 år följa med gratis.

Vad kostar en mellan popcorn på bio?

En ”stor popcorn” på SF Bio rymmer 5,2 liter. 300 gram av dessa popcornkärnor ger 5,25 liter. Kostnaden för dem är 10,17 kronor. Sedan tillkommer kostnader för olja, salt och el eller gas.

Är alla biografer stängda?

Med anledningen av nya nationella restriktionerna beslutade Filmstaden i veckan att tillfälligt stänga sina biografer. Biograferna håller stängt till att börja med 24 november till 22 december 2020. Men inte alla.

Är Bio öppen?

Svenska Bios biografer håller öppet och visar film alla dagar i veckan. Bioprogrammet uppdateras varje onsdag och vi hälsar er välkomna till välstädade biografer med nytvättade händer och ett varmt leende.

Vad kostar det att hyra en bio?

Priset för att hyra en salong för att se film är 1 800 kr och för denna kostnad får ni vara upp till åtta personer. Ni kan hyra salong på Svenska Bios biografer över hela Sverige.

Kan man köpa biljetter på bion?

Ja. Vill du köpa eller boka biljetter på en biograf så hittar du biografernas öppettider här.

När öppnar biograferna i Sverige?

Den första juni slår Filmstaden återigen upp portarna till sina 35 biografer runt om i Sverige. Detta efter att regeringen gett grönt ljus till evenemang inomhus med max 50 personer. – Vi gläder oss åt att äntligen välkomna våra gäster tillbaka, säger Helena Eklund, marknadschef på Filmstaden.

Är Bio öppet i Stockholm?

Det går fortfarande att se film på Svenska Bios biografer Grand och Victoria i Stockholm. Svenska Bios biografer Grand på Sveavägen och Victoria på Götgatan har fortsatt öppet och visar film som tidigare. Svenska Bios salonger påverkas inte av Filmstadens beslut att tillfälligt stänga.

Vad kostar en biobiljett SF bio?

Läs om aktuella filmer och se trailers här! Biobiljetter för 95 kronor/styck. Frågor om förlängning av biljetter hänvisas till Filmstaden. Ladda ner vår förmånsapp och köp värdekoder/biobiljetter direkt i mobilen.

Vad kostar en biobiljett för pensionärer?

Gå på bio till lägre pris – pensionär rabatt -20% från alla normalprisatta biobiljetter från måndag till torsdag*! Vi erbjuder pensionärer och värnpliktiga en bestående prissänkning på biobiljetter. Du får förmånen genom att visa upp ett kort som berättigar till rabatt i biografens biljettkassa.

Kan man köpa popcorn på bio?

Köp popcorn, godis, dryck och snacks för dina poäng. Biobesöket blir ännu bättre med något gott att äta! Som medlem tjänar du poäng på din biobiljett och på alla köp i butiken, poäng som du kan använda för att köpa just de där godsakerna du är sugen på.

Får man ta med sig popcorn på bio?

Vi brukar alltid ta med oss snacks till bion istället för att köpa på plats. På biografen finns sällan några bra alternativ, och därför är det så bra att ta med sig det vi själva vill ha. Det är enkelt att förbereda. Jag poppade ekologiska popcorn och varsin godis-burk till barnen, samt deras vattenflaskor.

Har bion stängt?

De tre största biografaktörerna i Sverige: Filmstaden, Svenska Bio och Folkets hus och parker har haft stängt alternativt öppet men med hårda restriktioner under coronaåret.

När öppnar alla biografer?

Den första juni slår Filmstaden återigen upp portarna till sina 35 biografer runt om i Sverige. Detta efter att regeringen gett grönt ljus till evenemang inomhus med max 50 personer. – Vi gläder oss åt att äntligen välkomna våra gäster tillbaka, säger Helena Eklund, marknadschef på Filmstaden.